Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Saudina Jarane danas Ti je dzenaza u 14 sati.Nek Ti je laka zemlja Bosanska i Rahmet dusi. Pipo te izdaleka ispraca pjesmom jer to zasluzijes. Smrt fasizmu sloboda narodu! Evo Djole i sevdalinka u srcu Seher Sarajeva,samo za te Saudine! http://www.youtube.com/w atch?v=8ukb0coBRPA Bosna i Hercegvina ZAUVIJEK!
GG7Y JE TIPIČAN PRIMER OBR.E.ZANKA KOME JE BABO SA ŠIROM I UŽOM FAMILIJOM ZAVRŠIO U SEPTIČKOJ KOD SREBRENICE!
JEL TI NANA NASLA BABU U SEPTICKOJ JAMI OKO SREBRENICE ?
JE.BEM VAM VJERU I ENTITET GENOCIDNI, DODIKA, MRTVOG POPA PAVLA, JE.BEM VAM KOALICIJE SDS I PDP, SVAKO NOVORODZENO DJETE OD PO KILE KOJE CE BITI ODGAJANO KAO SRBIN A NE KAO BOSANAC, SRBE NA VRBE, AKO NEMA VRBE KORISTI RAZANJ, AKO NEMA RAZNJA KORISTI STA BILO, VAZNO DA IM ZATJERAS S GUZE A DA IM IZADZE NA USTA
repriza iz pocetka 2 hiljaditih pdp samo mijenja koalicije kao cigan konje