Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ 24 % forever DaBogda ti se želje ispunile i na slijedećim izborima Dodik dobio 100% glasova, pa da padnete svi na prosjački štap. To je želja svih nas iz Federacije. Ali ipak mislim da neće trebati slijedeći izbori \"svući će on vas u ravan\" u ovom mandatu. Prodao je što se imalo prodati, pare potrošio, ekonomiju sveo na nulu. Svaki dan sve više nezaposlenih. Stajaćete vi na Vijećnici i na Vracama i moliti da radite u FBiH za 5 KM. Pozdrav iz koliko-toliko stabilne Federacije.
ko24@ neka razlika skutor -cetalja..isto bazdite..cvarci, smegma(oko cune) saransak, brlja, sa opancima u krmecak pa u dnevni boravak...itd..znas kako smmo mi u mostaru znali koji je vlaski balkon?? ves vas odavao...jednostavno po gacicama...naprijed zuto pozadi smedje..jos kada zakuhate grah na krmecim papcima i usima...pa one potkoljenice...neda se uz ulaz izaci nedeljom...kada se vratite iz svojih sela pa nastavite ono sto vam u ceker stavi caca ..baba..joj kako je lijepo bez vas ziviti pojma nemate..
Pa cobani najvise vole te isprazne parole.....a glavonja ih prca....prca.....i prca.......postali ste sa Karadjicem i sad Dodom zadnja genocidna rupa na ovoj planeti !!!!! I to zaostalo primitivno gladna rupa...........SIKTER!!!!
Griješite, niti sam četalj, niti sam Srbin, niti živim u RS, to lako mogu provjeriti administratori, ostaje broj. Ja samo gledam sa strane (iz Federacije) i govorim ono što jest, a vi možete pjeniti i vrijeđati do mile volje, svejedno mi je, ogooglao sam na vaše uvrede.
nadoso je dodik kako on to veli... koci ga BiH i nanosi mu stetu.... samo, ako vrati film, sjetice se da su to scene... kad on vuce poteze i igra za svoj gros. sad ga lagumdzija predriblo i dodik skonto ono sto je svima odavno jasno... ako neces da formiras vlast... to ti uzrokuje odredjenu stetu... blento je pola (ok 49%) drzave odveo na prosjacki stap, a sad se potonuce ubrzalo. .. sto bi reko brankovic... sve po zakonu (ovdje po dejtonu), a to dodik najvoli igrati... samo sto nije vidio dovoljan broj poteza unaprijed.
de četalju smanji doživljaj zaostao si ko nezavisna država Kosovo hehe
Poturička demokratska partija (PDP) priča gluposti, ali im je sve uzalud, na sljedećim izborima dobit će 0,00000001 % glasova. Tako prolaze svi koji se talibanima prodaju za sitniš.
drago mi je da si napokon shvatio i prihvatio da si ti taj koji sispu i da ti se sestra zega sa srbima
basne on prica
Ne volim Dodika, ali ovi ljigavci iz PDP-a su mi sto puta gori.
smrdi ti smrdljivi s.r.p.s.ki. racku koji pusis poslije zeganja tvoje sestre u paksu
koji je ovaj dodik cijela drzava i svi politicari zajedno mu ne mogu nista... a ne ko ove nase smlate od nazovimo politicara
Dodik - Ružno pače