Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze na vjestima BHT jucer osumnjicen za unistenje dokumentacije za Dodick-ov kredit. To ga vjerovatno Dick-y zvao i rekao ako mislis normalno poslovat unisti sve dokaze o mom kreditu. A ovaj mu dao kredit 1.4 miliona eura a garancija vlada RS-a, a Dick-y sebi privatno kupio kucu u Beogradu. :) I naravno sad covjek ne moze sebi doci u sta se uvukao sa kakvom bandom.
isti berni sanders :D:D:D
kaze mama: ne valja se, kćeri, rugat' :)))))
crko cetalj daBogda
Jesam li ja jedini koji je primjetio kako hrpa kriminalaca dobije zdravstvene tegobe tek nakon što ih se uhapsi? Inače normalno funkcioniraju, razbacuju se, može im se, ali čim je podignuta optužnica odmah treba 20 doktora da titra oko njih, imaju bolesti da im onaj Mr. Burns iz Simpsonovih pozavidi. Kako se to tako uvijek sasvim slučajno desi?
nisi mislim jedini