Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pA ZAR I TI PAVIĆU??? šTO NAM SEKIRAŠ VOŽDA " SRAM TE I STID" BILO!
ako ikako mozete pavicu zaobidjite snsd i čobana
Hahahaha kako je zalostna slika ovih razgovora na odnosu onih u Sarajevu izmedju SDA, DF, SDS, i SZP. Dodik je spao na status strebera u srednjoj skoli. Niko nece sa njim da sjedi.
hahahaha koliko si ti ne upucena osoba da je to malo reci!!! Ovo je ,,DNS" i njihov sastanak.A ne sastanak stranaka iz Republike Srpske,kao sto ti mislis.Prema tome ne vidim sta je ,,zalosna slika ovih razgovora"?
A de da ja tebe pitam ovo: Jel' ti krivo sto drzavni nivou vise nece izgledati kao farma jer nece imati krmka u njoj? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...uvijek me nasmijavalo kad se klasično cjenkanje nazivalo "razgovorom"...kao da uopšte o bilo čemu razgovarate osim o distribuciji direktorskih, ministarskih i ostalih pozicija koje kontrolišu novčane tokove...