Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_""Poziv za jedinstvo koji je uputio Sveti arhijerejski sinod i pogotovo Njegova svetost patrijarh srpski Irinej, apsolutno treba razumjeti i shvatiti kao potrebu usaglašavanja i političkog kursa koji podrazumijeva staloženost i mirno rješavanje problema između političara u Republici Srpskoj", rekao je Dodik novinarima nakon sastanka u Vladičanskom dvoru u Bijeljini." Hahahahah :)))))))))))))))))) gori Miletu pod nogama, pa pozvao pomoć. :))))) Je li ovo 21. vijek. Gledajući fotografije i čitajući članak, imam osjećaj kao da nije. ccccc
Pravicemo se da uvazeni reis-ul-ulema Mustafa Ceric nije bio predsjednicki kandidat :-) Jos ce mnogo vode proteci dok se Srbi i pravoslavna crkva pridruze naprednim i modernim muslimanima u novoj 1437. Morate biti strpljivi :-)
@cigoazilant, ma nije njih Mile sakupio zbog muslimana, nego zbog srba. Postoje struje koje su za mileta i struje koje su protiv Mileta, odnosno, njegovog rada i kriminala. E sad je on sazvao njih, da ih ubijedi da budu jedinstveni, tj. da budu svi kao jedan Mile i da svi budu uz njega i za njega. :))) Teška je ona kila zlata, a ima još.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U RS i Srbiji je vreme za potpunu separaciju drzave i crkve, a verovatno i "malo" ozbiljnije istrage.
Gospodine Predsednice, uz svo duzno postovanje, smatram da ovog puta niste u pravu. Takodje, verujem da ciljate na "poslove" vezane za formiranje RS kao nezavisne drzave, i upravo te procese je od izuzetne vaznosti potpuno distancirati od religije i bilo kakvog pokusaja uvodjenja teokratije, odnosno, potrebno je formirati sekularnu i pravnu drzavu.
SRBIJA ( TARIGUZIJA) NA PLANETI, KAO CENTRALNI ORGAN IZ KOJEGA SE ŠIRI KANCEROGENO OBOLJENJE: Metastaza, ili metastatička bolest, je širenje raka (kancera) iz jednog organa ili dijela na druge ne susjedne organe ili dijelove. Nova mjesta oboljenja, koja se na taj način formiraju, se nazivaju metastazama (često skraćeno "mets"). Ponekad se bolest povuče ako se uništi izvor metastaze.
drinskyy Nisu svi Srbi glupi kao ti!
Sve je rekao Patrijarh i na kraju pripretio novinarima da malo pripaze kako pišu! To se kod nas zove OBJEST!
Nikada nije valjalo kada se religija miješa u politiku, a i obratno. Ali eto, lijepo je vidjeti da razgovaraju. A i na fotografiji se vidi ko je pokajnik.
Pogledajte ovo, ako se covijek imalo razumije u politiku , polahko se stvari smiruju na ovom mijestu i na ovakav nacin.To ne znaci da nece biti velikih interesa izmedju suprostavljenih politicara u srpskom taboru.Veoma je slicna ili gotovo ista galama bila podignuta i izmedju bosnjackih politicara ali se malo stisala kroz pravljenje odredjenih usupaka i zatvaranje nekih interesa sto ne znaci da ponove nece iskrsnuti u neko skoro vrijeme.Hrvatski politicari nemaju takvih galama oni iz politickog ambijenta u BiH ubiraju najvecu korist.(prema svojoj brojnosti u BiH) Ovaj danasnji sastana je veoma cudan(crkva se ne mijesa u politiku vodjenja drzave) a poziva politicare na "savijetovanje" da se ovo desilo , ne daj Boze da je Reis Kavazovic okupio bosnjacke politicare, svasta bi se pisalo,tumacilo i koristilo za razne politicke interese. I bas tako pokusat ce sve da njima bude lijepo a narodu kako bude!!!
E bolje bi dodika kacavenda osvetlio hehe
Kako ovi svog vehabiju vole
kako niko u komentarima ne pise, drzi se crkve i vjere jarane, sta se mijesas u politiku, a da reis slicno uradi, mnogi bi komentari bili drzi se dzamije i vjere, sta ti imas sa politikom itd...
Ne znam jesu li ucesnici skupa morali skinuti rucne satove pri ulasku u Vladicin dvor-od kad je Katchavendy snimljen u zagrljaju sa onim momcicem kamerom skrivenom u rucnom satu, Hrizostom je uveo praksu da svi moraju skinuti rucne satove pri ulasku u Vladicin dvor! :-)))
lud zbunjen normalan
monti pajton
A jel bio Katchavendy?!
hahahahahahahaha sta sve moje oci vidjet nece. Buuuuuaaaahhhahahaha
"Poziv za jedinstvo koji je uputio Sveti arhijerejski sinod i pogotovo Njegova svetost patrijarh srpski Irinej, apsolutno treba razumjeti i shvatiti kao potrebu usaglašavanja i političkog kursa koji podrazumijeva staloženost i mirno rješavanje problema između političara u Republici Srpskoj", rekao je Dodik novinarima nakon sastanka u Vladičanskom dvoru u Bijeljini. Inače srpska pravoslavna crkva se ne miješa u politiku nikako rekao BiH! :))))))))
volil ti ga mama na obraz da joj se istrese drinskec?
Još vojvodina pa će srbi sami sebe na mjeru svesti hehehhehehehehe naravno ukoliko se bugari i albanci slažu da je dosta hehehehehehe