Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasite yebene kantone, ogulise nam budzet razne kantonalne vlade, kantonalni ministri, kantonalne skupstine itd itd. Al dobro je, desava se nesto
Ne treba nama bolja Federacija, bolji RS, bolji Brcko Distrikt. Nama treba Republika BiH
Pa takvu BiH sto ti zelis imas na potezu Sarajevo-Zenica-Tuzla i u Bihacu . Neznam sta vise zelis ?
FUCK USA
Amir Zukić: Ima da potegnemo pitanje vitalnog nacionalnog interesa zbog Federacije. Zika Turković: Tako je šefe, ima da ga potežemo do Tokija.
Sad islamisti dobijaju cir na zeludcu hahaha nece Hrvati vise da trpe talibane hahahaha ali drage merhametlije ne brinite stici ce jos jedno 200000 hiljada sandzaklija i siptara i Najnoviji Pazar ce parirati Kabulu . Znaci nema sikiriki :)))
Boga mi si ti neki veliki paćenik. Popij lijek.
Ctstitam Hrvatskom Narodu na izborenoj ravnopravnosti u federaciji i na Hrvatskom Entitetu . Jos ce malo sve to potrajati dok pojedini ne progutaju zabu ali to je to.
HAHAHAHAHA Samo se nadaj.
lagano tiho tise :)) polako prijatelju prije 2 godine nisi vjerovao da ce zi Zlaja raskinuti sa Tihicem a sporazum napraviti sa Covicem . Radoncic je pljuvao Zlaju pa sad Tihica pljuvao je Dodika a sad je sa njim u koaliciji na drzavnom nivou ;)) . Prije samo 2 godine nisi vjerovao da ce RS imati drzavljanstvo na licnim sad ih imas . Prije dvije godine nisi vjerovao da ce Federacija biti preuredjena sad to ide . A tek sta si vjerovao za vrijeme Silajdzica hahaha 100% BH danas imas 24% BH . Slijepi ste od ociju gledajuci u drvo vi nevidite SUMU ;) :))
nista dok ovaj Patrick myMoon ne zapotegne veze :D
bolji ustav imaju butan,ruanda,malavi i bangladeš nego ova naša zemlja... mislim žalosno, ipak smo mi nekad vrijedili nešto za razliku od ruande
Jebem vam sve fašističko američko !!! Vi ste nam i napravili sve ovo !!! Vi ste nam uništili našu Jugoslaviju !!! Vi, majku vam *** mrtvu fašističku !!!
smiri se komunjaro, idi u sumu sa partizanima
Smiri se komunjaro, opet nisi uzeo lijek.
bitno je biti .................................... OPTIMISTA
ISPRAVKA NE FEDERACIJU BIH NEGO REPUBLIKU BIH
trebali bi se grupno posexat u salonu namjestaja ezam.
sad ce SDA povuci vitalni nacionalni interes ;),,nema ih tu nigdje,,, zavrce se cesma Tihicu,Izetbegovicu,Sarajlicu,Zukicu,Salki Selmanu i njihovim pijunima :)
Samo manje korupcije i kriminala, i sve ce biti kako treba, treba vratiti povjerenje u ljude
Mislim da sve pohvale trebaju ići na adresu Parlamenta FBiH na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem. Tačno se vidi napredak za ove dvije godine, čak su ekspertno i popravili sve što nas je unazadilo posljednjih 20 godina.
...pošto komentar? :)
@kaluđerica1 - ne znam zasto ali zvuci sexy ;)
Sve dok nam je federaciji tihic, izetbegovic i silajdzic tesko cemo mi napredovati, oni su ti koji nas konstatno koce i usporavaju napredak!
Treba samo istrijebiti sve lopove i kriminalce, čitava BiH bi nam bila bolja.
...uh, profesorice...pa ko bi ost'o :)