Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nisam ja, matere mi!" Kakav javasluk! Necija majka/zena/sestra godinama place i nada se, a ova kamara debila se prepucava. Lazu sve, mrsko im bilo otvoriti kese s kostima.
nije im mrsko nego nemaju zeleno svijetlo od politike,isto kao oni u rs-u sto kriju iste stvari.jer ljudi koji su odgovorni su jos uvjek prisutni i mogu odgovarat ,ceka se da pomru ili budu nebitni u drustvu pa onda.Nasa posla.
Ooooooooooooooo Bože, hoce li ikada biti ikakva tema komentarisana a da se ne zakacite za nacionalizam, nacije i vrijedjanja
Tipican odnos prema srpskim zrtvama!
BiH doktori, bolnice..teško i živim i mrtvim koji im dopanu šaka...
Ma to ovi lavovi iz ZE zoo nisu htjeli sve pojesti :).
Kakav javasluk, neodgovornost, nevjerovatno sta se desava. Nemam rijeci.
Naša posla, monstrumi primali platu a nisu posao odradili
Kakvi to monstrumi rade u Zenickoj bolnici, skandal za skandalom?!
ovi nisu bili talentovani za Muzicko,a bila guzva u KPD,a pa otisli u zemlju. Zenicani znaju o cemu je rijec
Znaju Zeničani, ne znaju nadležni. Štoćereć', prave se mutavi.
BOSNJACI SU IPAK HUMANIJI,ONI SU SVOJE ZRTVE ZATRPAVALI BLIZU BOLNICE,POSTO SU KRSCANI,JER AKO USKRSNU DA IM JE BOLNICA PRI RUCI.
pa to su Hrvati i Srbi iz Kaknja,Busovače,Zenice,Zavidovića,ne treba se puno tražiti da se sazna čija su tijela.
da da, vidim ja po nasim gradovima hrvati i srbi bez kostiju hodaju....
U gradu Zenici je zvanicno stradao samo jedan doktor srpske nacionalnosti, ostale i da smo htjeli ubiti nismo imakli kad jer su srbi do kraja 1991 skoro svi napustili Zenicu iako jos nije bio ni poceo oruzani sukob.Njima su solazile informacije iz Srbije a one su govorile da se rulja masnih i pijanih cetnika sprema za osvetu"turcima". Šteta sto neko nije nepismenim srbia omjasnio da je Turska na istoku a ne na zapadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (37)