Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ekonomisti se u sve petljaju i sve dobro naplaćuju.
Evropa fura energetsku tranziciju, Ameri im daju gas, Kina isporučuje električne automobile, a Rusiju zaboli uho za nekom zelenom energijom, financijski nikad bolje nisu bili
Ovaj USAID se bavi energetikom ,sudovima , ljudskim pravima , migrantima , klimatskim promjenama, ko će biti na vlasti Fadil ili Adil, svremircima itd itd.
Solarnu elektranu jači vjetar može urnisati . Lijepo je dok radi, uglavnom dok sunce grije ali evo sad po mraku - mrka kapa ili 0.
O energetskoj tranziciji odlučuje vlada a ne NVO. Tako je u suverenoj državi ali mi smo sve ali država nismo. I šta je uopće ta energetska trazicija ? Jel ko tranzicija 90-ih, opća pljačka ? Da napunimo džepove američkih koroporacija ? Jel to ?
Ostade mi tona mrkog čumura a ovi soroševci zapeli da kod njih kupujemo solarne kolektore koji rade samo kad ima sunca i dnevne svjetslosti a po noći ćemo kandilo.
Ode cijena struje 800%… zezam se 1200% 😀😀😀
hahahaha