Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapuštena groblja govore više o živima nego o mrtvima....
Sramota za ljudsko dostojanstvo. Ovakva je sudbina antifasista na Balkanu.
Partizanski spomenik u Mostaru je bio više nego i park i spomenik. Taj spomenik je bio duša i pluća Mostara i Mostaraca. O ovima što su ga zanemarili i dozvolili da se uništava, te njihovim istomišljenicima ne vrijedi trošiti riječi. Umjetnik Bogdan Bogdanović je napravio remek djelo.
TouringBiker >>> " Kopilad" se reorganizuju, prvo idu fašisti, pa odmah njihova kopilad političari lopovovi, pa onda sitna buranija i kokošari!
najbolja stvar što se desila za Bosnu su Osmanlije i komunizam......donijeli su napredak i savršenstvo...
Pa nisu ti vandali sadili travu da bude ovako zapusteno.
Da je političarima stalo do očuvanja spomenika ne bi bilo ni vandala. Pa vandali su produžena ruka vlasti. Bogdan Bogdanović se u grobu okreće.
Ovi mostarci tako mrze istoriju
Za sve Tito-kriticare neznate vi ocito ko je staljin ko ja mao
Mao je podigao Kinu na noge, a rezultate njegove revolucije vidimo danas. Naravno, sve velike revolucije donose i mnogobrojne zhrtve... za Staljina nemam nikakav komentar....
@touring biker, pa shta je tu chudno? shto vecha zemlja, to su veche zhrtve... ali, Kina je bila u rasulu prije Mao-a, a danas je ekonomska velesila... chinjenica je da je taj isti Mao podigao Kinu na noge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemami mi zakona u drzavi
Je li iko smio reci u Titino vrijeme zasto se ovoliko spomenika gradi?! Sipak... zali boze para..
ma ja ... sad je puno manje spomenika ... križeve i džamije ne računamo ni u šta , pošto toga nikad dosta ... budalama zatucanim
kako izgleda danas spomen partizansko groblje u mostaru ista nam je i drzava. a bilo je predivno to isto spomen partizansko groblje kao i drzva... samo daleke, daleke neke godine..
Uništile su ga Lagumdžijine i SDP-ove ustaše iz HSP-a !! inače veliki koalicijski partneri SDP-a
Spomenike je uništila neofašistička bagra i njihova ideologija nacifašizma. Ali staćemo mi njima u kraj. Kako? Svakako!
Skinheads Mostar, ćlanovi '95 godište...
članovi*
priznajem, moja greška.. ali u moju odbranu - nova tastatura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedno jako lijepo idejno rjesenje.. partizancine,jugofili i djeco jugooficira, uzmite kamen po kamen, i izmjestite groblje u beograd .
dr.kvaternik.drugi nisi spomenuo i neke druge gradove. Tebe ćemo izmjestiti tamo daleko, najdalje. Naravno i slične tebi!
Šta je to vandal?
Vandal je žena koja prestane davat kad se uda.
šta to davat?
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Od kenjanja do karanja, ovo groblje služi svrsi već dugo šta pričate vi. Postaviti ga na ovu lokaciju je genijalna ideja i to je mogao uraditi samo istinski neprijatelj komunizma. Danke
Otić ću se pokenjat u subotu ili nedjelju, čuvat ću do tad.
Jest ću hagra da bude eksplozivno, i zrnasto. Da se projektili zabijaju u zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)