Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziv svim bošnjacima: Počinje sezona čišćenja septičkih jama. Dođite u hercegovinu možete zaraditi i do 10 KM dnevno
gade vrati mi 100 KM
Opet se go.van.ce lojanovićko javlja. Jest se dokazao u svim vrstama kriminala, a odnedavno i u organiziranju atentata, al\' nek ipak malo stane. Svijet je pun đu.bre.ta i osim onog što izlazi iz njegovih poganih usta.
Sveti LIJANOVICU zastitnice kriminala, amorala Molimo kod BAKIRA zagovor tvoj da zastiti REKET SDP-ov
A kaj bu rekel Do-Dick? I Vaske što fekališe naokolo! I Nino Bruce & Gatalo Lee? Sa\"će Poskočad da skoče na sve četiri. Živila naša Erceg-Serbska i naša Imna: \"Haška naša otadžbino\"! And do not forget: \" Za dom, spremte se, spremte gurbeti\"!