Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinut zrak uhljebima!
@drinajedina pa tako i Pezic kaze
Eh kako ste naivni do sada su našli nove metode kako da nas peljaju. Lopovi su to i treba im preispitati porijeklo novca od kojih grade vile i kupuju skupocjena auta. Do tada samo vam mažu okice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta više solite ranu napaćenom narodu, vi parlamentarci i ostala politička bagro govorite i raspravljate o nekakvim mjesečnim nadoknadama u iznosu od preko hiljadama maraka, a radnici i penzioneri životare sa 300-500 KM, vaši putni troškovi su kao nečija plata i penzija. E narode 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 nek vas je*u kad ćutite i trpite.
Ne valja ni ovako... uhljeb će za svoj nerad kao nagradu dobit 10.000 KM a normalan, prosječan radnik da bi dobio taj iznos mora dizat kredit, i to DUGOROČNI . . .
Kako ovaj glupi narod nikako da skonta da kada je lova u pitanju nikada nema povreda vitalnih nacionalnih interesa, sukoba, nesporazuma, podjela itd. svi su kao jedan.
oni su svi ko jedan po kafanama i restoranima, nad kilom janjetine. Samo su pred nama zakleti neprijatelji, i onda nam pred izbore bacaju koske da se opet svi zbijemo u svoje torove i izaberemo ponovo na vlast zuto pseto i laktaskog seljacinu.
Zašta oni sve pare uzimaju, mi to i ne znamo
otpremite ih u pi4ku materinu
malo je 30k za ovakve udarnike i proletere....
Sve što šteti BiH ne treba ukidati.
..ko jamio, jamio... 😛
Bando lopovska... vama treba pravo na zivot ukinuti