Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada je kod nas ista islo po Poslovniku, kakav 15.oktobar, sve je to vec od prije isplanirano na koji ce se nacin opstruirati rad i budzet kao i prihodi od MMF-a, jer ocigledno da im nije u cilju,da dok je SDP u vladajucim strukturama ide ista po pravilu jer tako imaju materijala koji ce iskoristiti protiv njih.Prljave politicke igre koje smo navikli gledati od strane SDA ali sad i Komsic...
Canon_Canon Ne moze se referendum odvijati samo na jednom dijelu drzavne teritorije . Ako se zelli referendum oko necega cijela drzava odnosno njena teritorija i narod moraju biti ukljuceni u taj referendum. Ali izgleda da u nasoj drzavi ni to ne moze, jer se potegne vitalni nacionalni interes i to propada. Osudjeni smo da zivimo zajedno, da gradimo zajedno, a ako necete zajedno, onda preko granice i tamo ce vas docekati rasirenih ruka i oni preko Drine, i oni preko Save. Ne mogu vas ocima gledat a vi to necete ili ne zelite da shvatite. Da moze referendum davno bi RS bio ukinut!
Canon Bolan, ne lupaj, covjece! Ko tebi to baca dumine, jeb.o te on, Bosna i Hercegovina je drzava, SFRJ je bila sastavljena od drzava, i u ustavu SFRJ je bilo napisano da ako jedna od drzava bude htijela da se odvoji, da postane nezavisna, da je to moguce. Bosna i Hercegovina je je drzava, nezavisna, suverena, medjunarodno priznata sa granicama kakve ima danas, i da se te granice ne mogu mijenjati, to ti pise. To je potvrdjeno takodjer na ZAVNOBiH-u.
BiH......lideri i njihova parola za 2014.g, Patrioska pljacka svog naroda....!
Ako se SDA izasta pita,moze doci do problema jer oni samo sluze nam za to,da blokiraju.
Ovdje nebi trebalo da bude nikakvih problema,valjda je logucno da treba biti usvojen budzet,samo SDAovski potrcko Komsic i talibani prave vjestacke krize,samo zato sto SDA nije dio vlasti.
Ma kakvo nase Predsjednistvo... Samo gledaju gdje ce odputovati i slikati se, boli njih briga za obican narod
Hocemo Fincija za predsjednika!
Sramno je da jos nisu utvrdili budzet!! Pozivam narod na bojkot svega i na strajkove masovnog tipa, nema drugog nacina ljudi, nema !!
gledao sam ti slike na fb bas bi te volio da diram mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm