Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja plate opravdat pa sta bilo radit..
Naknada za Rad u Komisiji par stoja a djeca nam se lijece preko SMS! Kako ih nije stid jos se sepure i slikaju!
Gledaj FGR-ovaca.
Pa gdje si Lanice, kako stric
Ima li negdje da se ova Nasiha Pozder iz Tuzle nije ugurala? Preko kompezacijske liste upala u Paralament inace ne bi nikada koliko je malo glasova osvojila! Rodicu Lejlu Brcic ugurala da bude ministrica, gura se i po raznim komisijama! Dobro placeni nerad! Ljudi moji NS ima najgori sastav u Feferalnom parlamentu, svi iz Sarajeva a kao Federalni Parlament! Sramota!
Ćao. Bok. Ehl Sahlama Ahlejkum. Ja sam bula i imam 126 kg. Puhna podrška mom bratskome muhslimskom bohšljačkome nahrodu, ohmiljeni nahrod tatice Allaha. P.S. Veoma sam sexualno isfrustrirana, ako nehko žehli da mi liže pitzu nehka nahpiše broj ispod
O Boze,skloni ove likove,pls