Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekoliko usta manje
Hafeza Sabljaković preminula jučeer i odmah minuta šutnje i fatiha a rudari preminuli prije nekoliko dana pa eto da i njih spomenemo. Farsa i sramota do bola.
Nije Sramota. Naime suština sadašnje vlasti je DA SE ODGOVARA ZA SVE JER SVIME I VLADA ! Tražila vertikale, tražio Čović ministarske fotelje i za one iz perioda kad nisu znali da su Hrvati neg Bosanci. I dobio naravno ! I onda ko grom iz vedra neba i test OD BOGA ! Smrt rudara. NAravno da se odgovorni ZA SVE izvukoše po prdže iz gaća i sad povezaše njihovu smrt sa smrću svoje kolegice ZA KOJU NARAVNO NE ODGOVORAJU PA NEĆE VALJDA NI ZA RUDARE !!?? Ah, a da im kolegica nije umrla ne bi žurili sa ovom sjednicom do Decembra. A onda zavihani putevi, poledica i na kraju spajanje Bžića sa Novom godinom. A u novoj godini samo OPTIMISTIČNO, nova nafaka za sviju jel tako ? NIJE ! Bar za rudare. Al sami glasali za ove parlamentarci pa sad gledaju ono što su tražili ! FUUUUUUUUUJ !
@drzte lopova slažem se ali sam zabrinuta do neba, zabreinuta za mene a i za ostale ljue u ovoj zemlji. Bože da li je moguće da na ovako malom prostoru može biti ovako ogroman broj ,,ljudi bez svog mišljenja, odnosno bez mozga,, Zar je moguće dda evidentno ogroman broj, daklevećina Federealog stanovništv živi u bijedi a da pri tom redovno glasaju za svog ,,katila,, Pa zar je malo 25 godinaa (četvrt vijeka) da bi se milion posto bilo sigurno da SDA ništa ali ništa nije uradila za običnog čovjeka, das smo glaldni, jadni, žedni i osramoćeni. I nije u pitanju samo SDA evo joj se pridruži prepošteni (vlasnik, bukvalno vlasnik kula i oblaka Radončić ali i velika većina ovih strankica. Sve kopiraju jedna stranka od druge te seponašaju isto jer je očigledno da je ono dasu Bosanci glup naarod apsolutna isstina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da bi svjetski mediji trebali ovo da prenesu
wow kakve su to veličine od ljudi
MENI JE IPAK POSAO PARLAMENTARCA ZA NIJASNU VIŠE RUDARSKI NEGO ONAJ RUDARSKI. OVi zadnji sad imaju mehanizaciju, stimulaciju i sve ono što im je potrebno za povećanje proizvodnje, a parlamnetarci sve moraju SAMI !
Jos rudari imaju svoj vooooz, a ovi se guzvaju u taksiju po troje....odlican komentar.