Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi još možemo ići u Somaliju, Sjeverni Kipar, Jemen ne za dugo, Arabiju.BiH4EVER
@LAZNI Pipo srbadijo krvolocna,\"pravi Bosnjani\" nece stavit svoju nogu u fasisticki nacisticki beograd,ko ni svi Bosnohercegovci,svi oni dal politicari ili turbo folk-ovcice odu u to krvolocno fasisticko gnijezdo genocidasa i ubica kojima je jedini cilj unistenje drzave BiH-e i Bosnjana ti su jedne obicne drolje il droljci koji su prodali svoju cast i svijet za saku para! BiH4EVER!
Eh pali ste NISKO Bosnjaci nisko vrlo nisko?! Mozda cete popit koju s ratnim zlocincem ratkom mladicem i hadzicem. A mozda ce vam SANU dat u pozadini jednu dobru sumu novaca?!IZDAJICE jedne! Prodali ste cast i svijest fasistickoj nacistickoj srbiji,ona vas lijepo gazi i vuce za nos,posalje vam udicu a vi zagrizete slijepa goveda jedna?! BiH4EVER!
Tako i treba ic i posjetiti PRIJATELJE u Srbiji. Da se zna da smo mi Bosnjaci za tijesnu saradjnu sa ovom prijateljskom zemljom. Isto tak treba omogucit i tijesnu saradnju sa pitomom Svedskom i nasim DRAGIM gostom gosp. Bildtom! Samo naprijed tak treba! BIH4EVER!