Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...po hitnoj proceduri da razmatra zakone o pomoći unesrećenima. Pa, šta ste do sada radili kretenski idioti. Još četiri mjeseca je! Narode izađite na izbore. Što vas više izađe ovi idioti će prije sa vlastu pravo u babokanu!
Pomoc ljudima koji su stradali u poplavama je neophodna,samo sto neki objerucke pomazu,dok druge bas briga za te gradjane.pohvale bih uputio Niksicu koji je od prvog dana bio uz ljude stradale u poplavama pa to radi i dan dana.samo naprijed ljudino..
vidi se da se bas trude da pomognu gdje mogu i kako mogu, i treba im zahvaliti se na tome
jest jest pomaze, štiteci rekatese vase.
Ako su nešto trebali, platforma je ovo trebala predložiti na početku mandata. Očito nam ovo treba da je cilj Vlade SDP – SDA ili političke stranke da pokažu narodu kako se bore protiv korupcije. Ova Vlada nije imala nikakvih programa, a Vladu i njen mandat obilježilo je smao bezakonje. Imamo mi već zakone, ali nema političke volje za borbu protiv korupcije kao u susjednoj Hrvatskoj
sto su se borili, borili. Nek se sad malo drugi bore.
Premijer stalno trazi nacine da se pomaze narodu,da je to brze,efikasnije,ja ne znam sta ostali politicari rade.
upravo tako, nikoga nigdje, samo pojedinci pomazu i rade a drugi nista ne rade, eventualno se slikaju i to je kraj price, konkretnih djela nema...
Od kada su se desile poplave, najveci doprinos u svakom pogledu dao je premijer Niksic.On je pokazao da je prie svega covjek,da zeli da pomogne gradjane ove zemlje,pa sve ostalo.Tako nastavlja i dan danas i siguran sam da ovaj covjek ne odustaje dok svi ne budu na neki nacin osigurani.
Kome on pomogne nece mu bit do života. Pomaze nama SDP inace za rast nezaposlenosti, korupciju, krimanal....rekete pucaju gdje god stignu. I on ce u ćorku garant.
Danima gledam po vijestima,dnevnicima, pa ima li iko drugi od političara da nešto radi osim premijera Nikšića i njegove vlade? Aferim bgmi.. Svaki dan novi konkretni potezi za bolje svih nas.
drugi sjede i kritikuju, ne radi nista i ne mozes pogrijesiti najbolja politika :/
jest vala, svaki dan nova firma zatvorena, super se bore opčenito.
Sreca je sto jos uvijek ima onih koji brinu o gradjanima poput premijera pa mogu ocekivati pomoc
hahahahhah joj humora