Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB je sad pokazao ko su i sta veci lopovi nego SDA,zamislite vi covjeka koji vas vodi,a ide sa lopovima u koaliciju da vas unisti.Strasno,ma svi na ulice,sve otjerati..
Cim su se SDA i SBB ujedinili ode sve u p.m.Ovo je ljudi strasno sta sse desava u nasoj zemlji,a mi ne reagujemo...
Jasno je da SBB ganja samo svoj interes i jedino im je to važno, ako ga ne ostvare, mijenjaju dresove, to je vrlo očekivano
Mora da je SDA i SBB uzela pod svoju šapu
Politika SBB-a "Iskoristiti druge politicke partije".
SDP ima peh da uvjek zavrsi sa kretenima jer u principu samo i oni postoje u danasnjem politickom sistemu,ovo je cisti dokaz, necete korupciju e onda se mi vas odricemo lagano...
Znaci Skaljic ce se odreci svoje fotelje koju je zahvaljujuci SDP-u dobio ?
Oni izgleda prvo treba da se dogovore izmedju sebe, jedan je siguran o raskidu, drugi razmisljaju, ali nemaju konkretan odgovor ili im je glavno davati izjave koje ce zvucati bombasticno kada se stave u naslov novinarskog clanka.
Takva su inace sanđaklijska posla !
Skaljicu za ovaj nemir koji bezveze unosis ce ti narod zappamtiti pa ionako minoran broj glasova ce jos vise da ti opadne. Vrati funkciju ljudima na rapsolaganje ejr si preko tudjih ledja dosao na nju, pa se onda povlaci koliko hoces.
Moj Fehime foteljasu stari.... hmm
Ako se razidju onda je red da SBB odustane od pozicija na koje su ih birali SDP i dva HDZ-a, kad vec glume neke moralne politicare.
Sta je sad Fahro, klempo ponudio vise?