Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politička bagra, a ponajviše g_vna iz SDA su jedini krivci što su uposlenici Željeznica FBiH do početka ove godine dobili samo 3 plate! Posljednji direktor koji nije uspio ni trunke popraviti situaciju je dao otkaz prije par dana (lafo nije imao nista sa politikom) i tek nakon ostavke procurila je vijest da je Tihićev rodjo! Željeznica zaradjuje ogromne svote, a gdje su? Sve je to bagra mahnula i strpala u vlastite džepove!!! A jadni željezničari kad najave štrajk, uprava im automatski zaprijeti otkazima!!! Ma treba im zapaliti i zgradu parlamenta i kompletan vozni park!
Rat se zavrsio sa 1995 na 1996 pa da su puzevskim tempom do radili na obnovi zeljeznica do sada bi licili na nesto, a vako i puzevi se osjecaju sigurno kad idu preko sina.
kazu da je drzava jaka koliko joj je i zeljeznica.. to je najisplativiji transport robe, koliko vagona moze povuci jedan voz, kod nas se sve bazira na transportu sleperima, koliko se samo nafte potrosi, a nije nimalo jeftina..
Nadajmo se da ce ova SDA napokon nestati s politicke scene BiH i da ce narod kazniti ono sto su radili decenijama, a to je unistavanje i ono malo sto je valjalo u ovoj zemlji.
Za ono sto su zeleni unistavali 20 godina potrebno je sazvati posebnu sjednicu! Logicno!
Pa da, a kad bi za svaku firmu tako sazivali, da svaki dan u 4 godine bude posebna tematska sjednica nebi bilo ni blizu dovoljno... strasno sta ljudi napravise za 20 godina...
Dok je Tihića i Osmanovića na vlasti, koji nam poturaju ovakve kriminalce za direktora, željeznice FBiH su osuđene na propast!!
SDA-aovcici zaraditee platuuuuuu
Prijedlog šefa kluba SDP-a mi je bio odlican, nadam se a cete to usvojiti na nekim od sjednica!
Nadams e da kao danas nece nacionalisticke stranke opstruisati!
koje to nisu nacionalističke,svi se pozivaju na 'vitalni nacionalni interes' ,..nacionalne stranke,ne nacionalističke...