Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da u ovim teskim trenucima koji su zadesili ljude neko ganja politicki inat i blokira usvajanje ovakvog zakona?
Firaunska posla....mora stvoriti "materijala" za pljuvanje vlasti u sutrašnjem Havazu! :O
Nema tu inata brate,vec samo licni interesi :( Ko jebe nas na dnu,sve dok ne zapalimo zgradu-dvije,mi za njih ne postojimo !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA je ovo zakocio SDP,nebi se moglo zivjeti od pljuvanja raznih licemjera i mediokriteta,ali ovako cemo se svi napraviti ludi i pravit cemo se da se nista nije dogodilo,kao i u proslih 20 godina,dok su SDA i s za Bih pljackali ovu zemlju,a Fahro im davao podrsku u Avazu.
pa eto... novac nek stoji neiskoristen, a sve zahvaljujuci SBB-u, SDA-u i HDZ-ovima... pa ne mogu da vjerujem da ugrozeni narod koriste za stranacka previranja!
Nije ovakan narod ni zasluzio nista bolje,jer 60% gradjana navija za kriminal(saberi glasove SDA,S ZA BIH I SBBa)i sve ce ti biti jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Udarila kriza,udri i ti nju!
Fuj!
ZAsto niko ne kaze da je danas uhapseni CAusevic odnedavno clan SBBa,kao i mnogi drugi bivsi kriminalci iz SDa,koji su nasli spas i okrilje kod FAhre.
I Desnica Radivojević je bio kriminalac iz SDA pa našao kod SDP-a utočište
osnivan je nekog fonda koji će se koristiti za zapošljavanje stranačkih ljudi.......
Upravo tako. Govna su svi u Parlamentu FBiH, odmah da generalizujem i tu poštenog čovjeka nema. Neka idu u realni sektor raditi za 400 KM neredovne plate po 11 sati dnevno, pa nek onda kažu da su iz naroda.
poruka biracima da OPET glasaju za iste bandite koji su 20 godina na vlasti. vladajuca sestorka mora prnut u cabar
nahranit će vas narode mundijal i Dzeko,nema sikiracije. ahihihihih.
Tako je i Sranjo Tuđman nahranio i napojio onih 50.000 "bogatih porodica" kada je Dinamo Zagrebu 1991 promijenio ime u HŠK Građanski a onda od 1993 do 2000 godine, do njegove smrti, u Croatia Zagreb, a instalirao Canjugu za predsjednika da mogu da tuku gledaoce na utkmici što su donijeli grb sa slovom D... Stvarno Bošnjaci su i za ovo krivi...
Opet bosanski katolici stvaraju probleme i zaustavljaju zakone.Ma bravo
Zaboravili su februar.
@whey Moj covjek (Y) :)
Tada je Radon ukrao narodnu revoluciju
Ovi su odavno prevazisli i domen cirkusa...
Hoće da su zanimljiviji od Mundijala.
...jesul se ovo adezeovci rasp­izdili zbog mundijala?
...jednostavna matematika...njihova ercegovina je nedirnuta, te stoga ne zele da participiraju u pomoci "bosnjacima" i srbima i onim "krivim hrvatima iz orašja"! da bi se to desilo...trebalo bi da gospa iz medjugorja gori u požaru!
Gledam danas na vijestima ko sve sjedi u parlamentu, sve neki fosili , koji je ne znaju upaliti komp i dronfa Alma Čardžić. Nema napretka s takvim hajvanima
...paljenje kompjutera nije stručna referenca nizašta...jednako je "dubokoumno" ko i paljenje led tv-a...
Sagela se propala pjevačica KV mesaru Lijanoviću i "pušila srcem" (kupuj srcem, kupuj domaće) :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je, da se desila podrska... to bi bila velika promjena... mozda opet poplava... narod je navikao na vasu neslogu... i neusvajanja... zakona... bitno da ste vi danas dobili masnu dnevnicu... sad izadjite malo u svoje etnicke medije.. i par minuta izlazite se... i toje to...
Koliko stoke u jednoj prostorij.
Glasajte za moju kravu Milevu u oktobru,garantuje da ce uciniti vise od dosadasnjih uhljeba na vlasti.
Ne glasaju za bilo koga samo ne za FAhru kriminalca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pomrli dabogda, mater vam jebb
Ah.zar ponovno ti,zar nisi otisao na odvikavanje ?