Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebe se Majkicke ona moze proci i kao musko i kao zena
Majkićka je stavila milione u džep, i baš se nasekirala zbog tvog komentara.
Žene u principu imaju više muda od muškaraca kao političari i mogu donijeti promjene...ali samo u normalnim zemljama. Kod nas se jos uvijek za žene koristi omiljena zamjenica pi...
http://prntscr.com/b7xnq7 Teleci osmjeh hahahaha
A, nemere! Po popisu žena je oko 51%, a samo 40% u parlamentima. Jopet segregacije i muški šovinizam!
biće ako nafatate tranvestite
Joj akrepa mili bože
nece vise suprugama ni ici... sada ce jos veci trosak biti za poklone... ode budzet na nula.. prosjek godina zena ce biti 30 godina..
podrzavam ali de ne mogu biti na nekoj poziciji nakon navrsenih 40 god, treba dovesti neke mlade čke
Majkic sta si ti? Moras se izjasniti :D
Ruzniju zenu u zivotu nisam vidio :(
Kakir i playboy zecice
Zalagao sam se da barem na 49% pozicija u vlasti, na svim nivoima, budu žene. Međutim, kako se ponašaju ovopartijske šegrtkinje, na pozicijama od najviše sudske do najniže općinske vlasti, bolje je da ih u vlasti nema nikako. Očito, politički tajkuni ih koriste kao trojanske kobile.
Inače, radi se o prijedlogu koji su u parlamentarnu proceduru uputili zastupnici Demokratske fronte. Pored ovoga, inicirane su izmjene i dopune Izbornog zakona koje je pokrenuo Željko Komšić, a tiču se uvođenja mogućnosti vanrednih izbora, zabrane kandidiranja pravosnažno osuđenih ratnih zločinaca, te depolitizacije biračkih odbora i CIK-a. Također, na razmatranju će se naći i izmjene i dopune Zakona o javnim nabavkama, kojim se predviđa uspostava nadzora nad njegovim provođenjem.
Ja sam za žene100 %, a kad vidim Aleksandru Pandurević onda poraste i na 110% posto
jah eto ove koje su bile su zaista dale doprinos Semiha i company