Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvati policiju, pauka, kazniti vozaca i rijesiti problem
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
jado jadni jesi izdrk'o dovoljan broj puta za danas @Saran60
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Policija je najveci problem, pogledajte samo npr. Logavinu ulicu sve sto vidite auta parkiranih po plocnicima su policajci sa privatnim autima , pa kako onda da covjek ocekuje da savjesno rade svoj posao oni su bruka broj jedan, da ne idem dalje
Gjde je onaj kralj SINDIKATSLIJEPACA... evo čuli su te jarane, konačno i klix da objavi tu vijest! :)
Ma policija je problem od njih ama bas nikakve koristi ovaj posteni narod nema,samo servisiraju kriminalce a jebu posten narod
Ih, odmah u medije da se noorod sikira. Pa ovaj portal ne čitaju ovi što ovako parkiraju. Ne zna on đe se to pali. Zovi policiju! To ti je obaveza, u borbi protiv malograđanštine nedostaje građanske inicijative.
Ih, odmah u medije da se noorod sikira. Pa ovaj portal ne čitaju ovi što ovako parkiraju. Ne zna on đe se to pali. Zovi policiju! To ti je obaveza, u borbi protiv malograđanštine nedostaje građanske inicijative.
Slupati mu auto, pobusiti gume pa nek place k...cu
genetski krkanluk álá Balkan..
fino razbiti sajbu i ključem izgrebati auto pa da vidiš hoće li vise tu parkirati iz iskustva pričam
Papcine
ovog samo ima na brdovitom balkanu...
nije ovdje problem sto parkira ispred udruzenja slijepih. ovo je opcenit problem nekulture i krkanluka (ko ce mi sta). vidi onda druga dva auta (peugeot, ....). pa kukaju nemaju para. sta rade nadlezni. ima fino da pune drzavnu kasu. zar je problem kupit paukom i fino naplatit za nepropisno parkiranje. a ljudi mogu fino da prijavljivaju kad vide nepravilnost. ehm nismo u civiliziranoj drzavi. JBG onda.
neko rece da zovu policiju...ma sta ih imaju zvati GDJE SU konjine i glavonje
Hvala Vam svima,sreča moja što je čovjek kojeg sam vodio navikao na prepreke...
Trebaju im izbušit' gume, pa kad ih ovi pitaju ko je to uradio nek' kažu nismo vidjeli.
Apelujem na sve koji prođu ispred navedenog ulaza da parkiranim vozilima onako uz nehaj slome pokoji retrovizor i provuku ključ preko limarije.
stvarno bezobrazno neka zovu pauk pa nece vise