Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ljepo Ali nikad nece zaziviti dok se nepocnu kaznjavati osobe koje unistavaju parkove koje bacaju smece pored kanete za otpatke Dok nebucemo svjesni kada se igramo u parku da pokupimo ono sto smo razbacali Nikad nece nista uspjeti ako nebudes cjenio sto imas Moraju se osobe poceti kaznjavati velikm kaznama da bi nesto proradilo u ovoj drzavi
Negdje trava, negdje cvijet, ali je lijep ovaj svijet. :)
stvarno je prelijepooo, ja sam odusevljena :DDD
Znam...zvučat će malo \"sarkastično\" ali moram...kad bi ih sad neko pitao, koliko je koštalo sve ovo, kladim se da bih cijena dosegla do 5.000 KM a možda i 10...obzirom da od nas vazda prave budale kad je neka javna investicija u pitanju...samo da se zna, jedan cvijet nije više od 0.60 kf...:-)
Treba recycling uvesti i sortiranje otpada kao sto su svabe to imale prije 30-40 godina.
Napokon pozitivne vijesti - nek se samo sadi i gradi te obnavlja u ovom gradu...Ide sve na bolje, ma sta drugi rekli!
Vise eko policije po cijelom gradu i da budu nemilosrdni i kaznjavaju ogromnim kaznama tako da vise nikad nikom ne padne na pamet baciti bilo sta ne samo na zelenu povrsinu, nego uopsteno na pod/beton....Za to postoje kante za smece - ali nasi ljudi ne znaju znacenje tog pojma (cast izuzetcima)! Ne znam koji je uzitak baciti smece mimo za to predvicenih mjesta?
Tako i treba, tako je u najvecim metropolama, odlicno uredjeni gradovi, ali kod nas je i dalje to oskudno ali ide na bolje...Trebalo bi ocistiti zelene povrsine ondje kuda idu tramvajske šine, posaditi cvijeca jos po cijelom radu...A tuda kuda prolaze šine na odrešenim djelovinma staviti neke ploce ili nesto slicno, vidim neki dan kod Filozofskog fakulteta ona djeca prelaze ulicu po travi, a slicno je i kod Robota na socijalnom........mozda organizovati neku akciju uz podrsku medija gdje ce gradjani doborovoljnoć pomoci pri ciscenju grada i zelenh povrsina....
kod nas da je na svakih 10 metara kanta, bagra bi nasla baciti na zelenu povrsinu a ne samo na zelenu povrsin u nego jednostavno samo baciti, ko da je to nesto naj normalnije...fuj
Gledam neki dan izmedju sina, gdje je dosta zelenih povrsina pocevsi od marijin dvora, sve neke kese i flase svakih 20 metara po travi i cvijecu....steta....a nikad ljepse ko ove godine nisu uredili grad, sve je uredno...jos da nema deb.ila!
svaka cast...samo nastavite----nek se cijeli grad zeleni i obiluje cvijecem..
Kad ce biti svecano otvaranje i presjecanje vrpce, da se vidi cija je ovo zasluga.
HVALA \'\'PARK\'\'-U ali nasi gradjani veliki smetljari ovo ce upropastiti za par dana, treba uvesti strozije kazne za bacanje smeca ! ta mrsko im nekoliko metara nosati kesu pa je kulturno odloziti u kantu za smece!
Zasto je kod nas toliko prljavo od prasine..?
hej , uljepsajte mi grbavicu
Predivno... lijepo je zivjeti u uredjenom gradu. Samo jos da PArk stigne i do Dobrinje...