Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Park bi mogao da ocisti otpatke svih vrsta, od automobilskih djelova, guma , plasticnih kutija, flasa i td. koji se taloze u sumici kod Upravr prihoda na Ciglanama. To je njihova nadleznost,a ne samo da sadi cvijece koje primitivci odmah pokidaju. Samo jednom udju u tu sumicu, pokose,a nikada ne srede drvece, da odsjeku suhe i polomljene grane i da razrjede zbunjeve. Zato se tu skupljaju narkomani ,ima mnogo sprica, cavki ,a tu dolaze u djeca . Jedna zona vrlo opasna. Intresantno da u blizini zive svi nasi veliki politicari,ali ih to uopste ne intresuje. Znaci prvo oni nemaju kulture,a sta se onda moze ocekivati od njihovih glasaca.Samo jedan poziv telefonom/tako se to kod nas radi/,sve bi se ocistilo.
nece dugo ovako ostat kad dodju ova neodgojena i raspustana djeca ovih budzovana i politicara koji ne poznaju zabranu.
haj lijepo
Ovo je prava vijest za petka! Super, bilo bi divno kad bi nam \'svi problemi bili ovakvi\'. Zivjele ove tete na slikama, koje nam uljepsavaju grad! Zivjeli sve tete i cike, svi koji rade tako vazan posao! :-)