Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji degen moraš bit
Nije zvaka za seljaka. Trebaju postavljati lopate pa neka idu sta pametno raditi. Koliki degen moras biti da unistis sprave koje su postavljene u park da bi se djeca mogla igrati. Divljaci!!!
sarajlicama samo zatvor i stalu napravit
F.U.J.!!!!!!!!!!!!
LJUDI MOJI, KO SMO MI?! U ŠTA SE PRETVARAJU GRAĐANI OVE ZEMLJE? JESMO LI UVIJEK BILI TAKVI? ŠTA JE PORIV ZA OVOLIKIM VANDALIZMOM? JA ZAISTA VIŠE NE MOGU DA SVARIM OVO ŠTO RADIMO SEBI I NAŠOJ ZEMLJI. OVO NEMA VEZE NI S NACIONALNOM PRIPADNOSTI, NI S VJEROM, NI S VASPITANJEM - OVO JE SAMO TOLIKO STRAŠNO DA GUBIM VJERU U SVE ONO ŠTO BI NAS TREBALO ČINITI LJUDIMA. PRESTRAŠNO!!!
do kada cemo se cuditi?! U proslom ratu jedini pobjednicu su PAPCI....
to je dio grada, papak
drogirani idioti
Ako je tako,kako pise Senad i pojedini,onda treba tog Direktora odmah u muriju.Ove divljake,vandale,ne znam kojim imenom oslovljavati ove individue,odmah u Zenicu na kupanje.Pa stvarno ovo je dno/dna,bruka ba ljudi.
S obzirom na ovaj vandalizam,najbolje je i ne popravljati ponovo sve. Nisamo zaslužili da imamo.
svaka cast poznajem tog direktora penzionera resada pasica kadar stranke za bih to trebate sto hitnije uklonuti veliki lopov i nesposobnjakovic a nadam se da mu je kraj pozdrav svima
TAKO VAM SE DESAVA KADA JE DIREKTOR PARKA NESPOSOBAN PENZIONER REŠAD PAŠIĆ VEC DAVNO ISPUNIO USLOV ZA PENZIJU A KADAR STRANKE ZA BIH SADA JE NOVA VLAST NA POTEZU DA SKLONI OVOGA PENZIONERA I STAVI SPOSOBNOG MLADOG COVJEKA POZDRAV ZA NOVOG
Ovi komentari su zaista bolesni!! Odmah nacionalizam i lokalni geografski sovinizam. Ovo je primjer kako samozvani gradjani centra svijeta i metropole Sarajeva unistavaju sve sto im padne saka, djeca navodnih gradjana i kulturnjaka, omladina ili sta vec, mozda i stari... Sve sto je tudje unisti a svoju avliju cuvaj, svoga raspadnutog golfa II a ostalo, ono ste je u korist sviju lomi. E moji Sarajlije, kakvi ste to primitivci postali???
vi iznad sto nazivate ovo b.a.l.ijskim poslima..pogana srpcadi..postoji OGROMNA sansa da ovo rade vasi p.a.p.a.ni,isti oni koju dodju u Sarajevo da vide malo grada,kulture,civilizacije..i koji usput napadaju i pljackaju turiste koji dolaze u Sarajevo.j.e.b.em vam KRSNU SLAVU p.oganu i onog p.ed.era Svetog Savu j.ebe.m vam krst i oltar na kojem se molite!A BILO ko da je ovo uradio,trebalo bi mu RUKE ODSJECI,stavite kamere pa ih snimite majku im seljobersku!
samo ne znam odkud im u nazivu jezero ?!
ja bi ih ufatila i sisama bi ih izlupetala a onda bi im one njihove mlohave c.une svezala u cvor povalja ih po po podu i onda bi se na one njihove ruzne noseve nabijala svoje debele guz.uve dok im ne razvalim facu
da prije rata nije ovako bilo...