Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa moj nisi ti bio na Klixu, zgadio bi ti se internet...
Zna li Bog išta o flesovanju BIOS-a matične ploče?
Zna sve... On to bez drivera rijesi :)
imas sve to na www.godhacking24-7.com
ovo se zove otvoren um... "Imati dijalog znači vjerovati da onaj drugi ima da kaže nešto vrijedno i izloži svoje mišljenje i stav. Učešće u dijalogu ne znači odricanje od naših ideja i tradicije, nego od tvrdnje da su samo oni istiniti i apsolutni", navodi se u papinoj poruci.
a kablovski operateri od djavola!?
Ako bog odredjuje ljudsku sudbinu, onda je i zapisao da ce osoba biti ovisna o internetu :D Znaci nisam ja kriv, bog je kriv :D
Bogu bozije, papi papino a narodu ..?
narodna muzika?
farma... :)
-quote Internet je osnovan 1969. godine u SAD-u od strane američkog Ministarstva obrane. Zvao se ARPANET Cilj te mreže je bio da se poveže određeni broj računala u SAD-u.[1] Radilo se o skupoj ideji, no Ministarstvu obrane SAD-a novac nije nedostajao.[1] Arpanet je imao faktor koji je kasnije bio ključan za nastanak i popularizaciju interneta[1]; tijekom šezdesetih godina vladao je Hladni rat, zbog čega je Ministarstvo obrane SAD-a strahovalo da bi se mogao dogoditi nuklearni napad. Inženjeri su morali projektirati Arpanet tako da on radi čak i ako se baci bomba na dio uspostavljene mreže te se uništi, dakle, čak i ako dio komunikacijskog dijela bude uništen, ostatak mreže treba nastaviti funkcionirati bez problema.[1] -quote eto moj dobri papa kad, gdje, ko i zašto !
Servis World Wide Web izmišljen je u CERN-u u Švicarskoj 1989. godine, a izmislio ga je Britanac Tim Berners-Lee. racio... istina je sto si napisao, ali internet kakvim ga sad znamo, nisu izmislili Ameri...to je bila mreza odredjenog broja kompova, ne internet koji je svima dostupan... jedna od najocuvanijih zabluda... u Evropi je pamet, nije tamo :)
E moj papa, da ti znaš kakvih perverzija ima na internetu sigurno nebi pričao da je od Boga :)))
zna zna! ako ne licno, dobija opsezne izvjestaje od drugih!
Ma to je i rekao da ti misliš da ne zna...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Papac I ti ponekad das pogresnu izjavu, Mora da gripaju oni sto misle za tebe.
Kada bi Gaetano, Gentlemen1, smucalo, 9gag, meth i ostala ekipa ovo procitala, shvatili bi da insistiranje na njihovim stavovima je cesto u suprotnosti sa zdravim dijalogom
HAHAHAH bas me nasmija ova izjava nigdje veze Bog i internet svasta izmisljaju
covjeka je stvorio ko? a covjek je stvorio internet! znaci ima neka tajna veza!
Internet je dar od Amerikanaca, kao i 90% tehnologije koju danas koristimo.
to 90% spada Nikoli Tesli i njegovim izumima na kojima se covjecanstvo temelji
Kad je Tesla bio ziv o internetu je mogao razmisljati kao mi danas o teleportiranju, tako da nisam bas siguran. Ali i Tesla je sve svoje izume realizovao u Americi. Sve sto je najvise doprinijelo covjecanstvu je napravljeno tamo, bez obzira jesu li izumitelji iz Amerike ili ostatka svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo ako se korsti u dobre svrhe!!
i mali djecaci isto jel?
aha! ima i profil na tweeteru!
nemoj pricati?