Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze ona: "pozdravimo ga na hrvatskom", mislim ono...Tuzno, covjek je dosao u BIH. Al nema veze, hajd, zna on đe je dosao.
I, gdje je problem? Znaš li ti da je Hrvatski službeni jezik u BiH?
Dijasporka, vidim da tebi smeta što je Hrvatski jezik službeni. Samo ti iz dijaspore rigaj vatru i mržnju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dobro nam došao!
Papa na stadionu Asima ferhatovica . Muslimane nije ni spomenuo , ko da ih i nema . Sve TV kuce nece da spomenu pravo ime stadiona , djubrad
Ovaj lik mi je totalno nebitan. Ustvari, bitan mi je isto kao i svaki prosječni turista. Ne vidim razloga da se diže ovolika euforija oko njegovog dolaska, da se cijeli grad blokira. Da jedan portal, koji mnogi bošnjaci smatraju svojim, prosto ne piše ništa drugo. Ovo je zaista dokaz da klix i njegovi vlasnici, braća Šimić, u posljednje vrijeme agresivno propagiraju samo katoličanstvo, paljenje svijeća za žrtve u Parizu itd., a s druge strane podstiču islamofobiju kopirajući islomofobične tekstove sa CNN...
A kako to onda da Bosanski i Srpski nisu službeni u Posušju, Grudama, Neumu, Lištici, Livnu, Duvnu, Čapljini, Ljubuškom, Čitluku ,Međugorju,velikom dijelu Mostara i td.
Papa Franjo u papamobilu prema Kosevu https://www.youtube.com/watch?v=yaBX6gTLrfQ
jedinstvena prilika da škripari dodju na stadion :)
Jel registrovan ovaj papamobil? jel puno preso..imam ja komsiju on se bavi tom kupovinom i prodajom..mozda bi mogli pofino uzet za njeg
Slave i oni titulu :D ?? hah
Jel Koševo ili AFH? ????? Kad ce te se odlučiti?
Ja bruke, pozdravim joj mater na hrvatskom!
....tananana nanana betmeeen, betmen betmen, tananana nanana na na tananana nana na na
Fratar Ivan Šarčević, gvardijan samostana Sv. Ante na Bistriku je gostujući jutros u živom programu Federalne televizije otkrio veoma zanimljive informacije o razlozima dolaska pape u Sarajevo. Kao svećenik, fra Šarčević je prenio utiske katolika i njihovo razumijevanje razloga dolaska pape u Sarajevo. “On dolazi ohrabriti katolike. Samo, kada to katolici u ovoj zemlji prenose i to prihvaćaju onda oni to prihvaćaju na različite načine.Onda jedni kažu, ‘e, vidiš, on nas dolazi ohrabriti jer mi smo ugroženi, pogotovo smo ugroženi od Bošnjaka, jer smo Republiku Srpsku zaboravili. Ja mislim da on dolazi kazati i ovo, kao što je govorio biskupima, ako ja smijen izraziti neku svoju nadu, ali mislim da on govori u tom smislu. To znači d aohrabri da ostanu u ovoj zemlji, da se izađe iz toga straha, jer u ovoj zemlji je počeo vladati strah jednih od drugih, da se stalno razdvajamo. I katolici kao Hrvati, također, su preopolovljeni i stalno sa ovom politikom opet nekome smeta, jer se to kao ne smije reći, govori se nema te vi šta tražiti…”
Je li se izvinuo zrtvama pedofilije katolcike crkve koja je trajala, a vjerovatno i sad traje ,stoljecima
Pitam se da li bi ovoliko Bošnjaka došlo da je došao Zakir Naik, mislim te urbane omladine. I ispravka na voditeljicu programa, nije na hrvatskom, nego bosanskom. Nije ovo Hrvatska. I zaboli me za Papom.
Hrvatski jezik je u ustavu drzave BiH. Konstitutivan na podrucju cijele drzave. Nista sporno.
Jebi ga islam je 'teza i zahtjevnija' religija. Kod katolika svaka igra svaka dobija. Komunikacija s vjernicima je bolja jer je svejedno na kojem se jeziku komunicira, prilagodili su religijski marketing i privukli veci broj raznih ljudi. Ti da bi bio pravi musliman to zahtjeva veliku disciplinu i poseban nacin zivota. Meni se ne cini da su Bosnjaci bas spremni na tako nesto. Na prosjek mislim. Zato ti na Zakiru Naiku ne bi bilo puno ljudi. A ovdje na papi, ovo dodje ko neki koncert. Znaci katolicanstvo ima puno bolji marketing i fleksibilnija je religija.
Na Hrvatskom je uvHrvatskoj à Papa mi te volimo na Kosevu je na Bosanskom
Jeste dosadni sa tim jezicima. Nek svako prica na kojem hoce
tako jasno i tako bezočno predstavljeno hrvatsko licemjerje, kraj, nemam više živaca za ovo kakose kaže - serem ti se u žvalje hrvatske