Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god promoviše mir i dobro u našoj zemlji, vrata su mu uvijek otvorena.....
Hercegovac, Da označi svoju teritoriju? Gdje će dići nogu.
poslije dolaska Pape opet pitari nece dobiti Zelju na Kosevu 100 narednih godina... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hoće li napunit Koševo?
napunit ce
i ne sumnjam!
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Погледајте рекламни плакат на којем се налази голуб који наводно носи гранчицу мира. Зумирајте фотку и угледаћете 666. Сотона не бира начин да обмане лаковерне. ФУЈ! ИС-ХС-НИ-КА.
Ovo se zove zapisavsnje teritorije. Usput ko zna sta on sve vice sa sobom iz vatikana.
hocel papa zvat i halida ilce sam nastupit na kosevu
Hoš me nije zvao! Hoće li, ostaje da vidimo...😂😂😂
Još*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje bi mu bilo da ide u Srebrenicu, da vidi GENOCID! Da vidi sta su krscani uradili...sa blagoslovom popova.... pada odatle posalje poruku u cijeli svijet... nikad se to nece dogoditi...
Naravno da je rado viđen u Sarajevu. Ja, Muslimanka želim mu iskreno dobrodošlicu i ugodan boravak. Sretno PAPA, PITAM SE SAMO ODAKLE ĆE OVA VLAST ODVOJITI TOLIKI NOVAC KOJI JE POTREBAN ZA ORGANIZACIJU DOLASKA OVOG VELIKOG ČOVJEKA. KUKAJU DA NEMA ALI...................NIJE BAŠ TAKO. DA LI PAPA ZBA DA U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE PENZIONERI IMAJU 330KM PENZIJU. DA ZNA, VJERUJEM DA BI SE PAPA SAŽALIO I NE BI NAS IZLAGAO TROŠKOVINA ALI SVEJEDNO I DA PAPA ODUSTANE JADNI PENZIĆI OPET NE BI VIDJELI NIKAKVE KORISTI OD OVOG NOVCA JER OVA VLAST JE SVE SAMO NIJE HUMANA, PODIJELILI BI ONI TO MEĐU SOBOM, ZATO PAPA JEDVA ČEKAMO DA DOĐEŠ.
Cuj ova vlast nije normalna pa ko nije normalan vec 20 godina !? Ko bira vlast !? Ima jedna stara latinska poslovica , narod ima vlast kakvu zasluzuje , !
Dobro došao nam PAPA!
Jel ces ici vidjeti Papu?
Hoću jer mi je tu skoro kao u avliji.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Doci ce vise Bosnjaka da gleda papu i prisustvuje misi nego katolika. Eto dokle smo dosli a i pokazivanjem toga da muslimani idu kad su uskrsnje i bozicne mise u katedrali. Napunit ce Bosnje kosevo ne brinite se.
Kaze suljo muji, jesi cuo da franjo papa dolazi u sarajevo a ovaj ofgovara. Normalno nece u zelju :)
Covic samo ceka dok Papa dodje pa nam pola Hercegovine dodje u posjetu, zaletit ce se da proglasi treci entitet sa Sarajevom kao glavni grad. lol
dolazi u Sarajevo neće u Želju............
Jbo papu, dzaba vam i 3 Stadiona, niste ni do pete Meki Torabiju...
Mehki Torabi i blagoslovljena voda sarajevske pivare.... i miliona bošnjaka mušrika... mogu sad hladno i na ovu nesvetu misu na koševu...
jel to on predgrupa merlinu?
eto da znate..registriranih katolika u Sarajevu bez Ilidže ima toćno 15.769...plus okolna mjesta ima nas oko 40.000 registriranih.. plus sredNja bosna , Ođak pa tako u Bosni ima nas hvala BOGU 270 000 plus Hercegovina 180 000 pa eto da znaš tako da nije problem i ne trebaju nam autobusi iz HRVATSKE
jel baš toĆno tako?
nema veze posotak..7 posto jebe 93 posto...jao blago nama
Tek sad nema sanse da Sarajvo bude prvak kad papa da svoj blagoslov na Kosevu.
Taman nas krenulo kad dovedoše papu gore... :( ovu ako ne uzmemo iduću nećemo sigurno
Zamislite neko priča o Bogu ko kaže da nije nužno vjerovati u njega. O kakvom se tu radi cirkusu satanističkom to još skromni multietničarski um ne može da skonta. Pogotovo me čude ovi patrioti, a ne znaju da su pape činile sve da Bosna ili postane katolička ili nestane. Zato su je i tako lako predali Osmanlijama, jer smo mi za njih ološ.
Hm, zanimljivo! Zar baš Vatikan nije bio jedna od drzava koji su prvi priznali ovakvu BiH?
Priznali su da bi napravili zaleđinu za svoju katoličku Rvacku, u vidu bošnjačkog živog mesa. Reci im hvala za to. Mnogo su nam pomogli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)