Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Puljke !!! Izmolite da nam političari i budžetski lopovi obole od duge i teške bolesti. Izmolite i da imaju dugu i tešku starost.
nije mi jasno zašto komentira netko tko nema pojma o nečemu, kršćani vjeruju u JEDNOG Boga, sveto Trojstvo se odnosi na biblijska tri načina djelovanja Boga, jedno kao Otac, drugo kao Spasitelj (Sin) treće kao Duh Sveti, koji nadahnjuje, to je Trojstvo koje je u jedinstvu, tj. čini jednu cjelinu, isto kao što JEDAN prostor čine TRI dimenzije, dužina, širina, visina...