Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara koka - dobra juha... mmmm
Malo narod zna da je bila 80-ih glumica. Evo dokaz http://imgur.com/tmljiX8.jpg
Sto ova cijepidlaci. Sta je za RS 1 milijarda. Nista.To im je ko nula.Pa svi znamo kako se to u RS racuna. Oni imaju uvijek drugu analizu i prodaju svojima muda za bubrege.
Ala se bacaju ciframa kao da je to ništa...
Pa, tamo svi lažu i na malo i na veliko! Čudo kako im se vjeruje?
Djikani su zivjeli na kredit drugih naroda u SFRJ. BiH sa svojom teskom industrijom, rudnicima, termoelektranama, te Slovenija, Hrvatska i Crna Gora sa turizmom. Sve su to oni crpili i sebi gradili Beograd, ljuljali damu kao oficiri i generali JNA... Oni zive samo na potrosnju. Sada kada vise nema drugih naroda, jedu sami sebe.
Ja greške: 2,23 posto (183,22 milijarde KM)
Sta je to, to ce Dodo iz svog dzepa namaci, vi ste ionako ko Norveska. Samo labavo.
e ako smo na to spali da svica kuka zbog 1 mlrd onda se vidi da je to stvarno kriza...
Hehehe... Od ukupnog vanjskog duga, dug Federacije i Brcko distrikta je 36%, dug RS-a 74%. Mislim da ce uskoro ako ne skinu Jabba the Hutt-a s vlasti Federacija pocet dobijat ekonomske izbjeglice iz Manje-vaznijeg BH entiteta.
U ukupnom iznosu unutrašnje zaduženosti na dan 31.12.2015. godine, Federacija BiH učestvuje sa 35,74 posto, Republika Srpska 63,99 posto te Distrikt Brčko sa 0,27 posto. hehehehehehe.
unutrašnji dug ne bi trebao biti veći problem od vanjskog.
Koji je indijanci, hahahah
Nije bolan, nego oni ni sami neznaju koliki je dug pa lupetaju onako otprilike....
To je ona igra baci pola niz vodu vrati Dodi Dodino i ostane 4 milijarde
Sto ti je rec majstor :)
ne dirajte mi ravnicu ne dirajte mi moju Pandurevic-ku