Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se Allaha treba bojat.
Boji li se Allah sam sebe?
Ponekad zamislim Alaha odnsno Boga kako sere na wc solji, i da li brise guzu papirom ili se plahne vodom
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ova Pandurevicka je jebozovna
A jesmo mi neki glupi ljudi. Kako je moguce da i u RS i u FBiH vladaju najobicniji kriminalci i olos, a mi nasjedamo? Sto procitah, skidaju nam kraste sa rana. Sto je rana hladnija treba je vise podgrijavati. Sto oni vise uzimaju, treba im vise retorike da nas zamajavaju. Ne mrzim vas. Samo me pustite da zivim i hranim djecu. Meni lijepo u cijeloj drzavi. Tako je lijepa, ima sve da nam svima bude dobro. A tu policiju saljite krimosima na vrata, pocevsi od Dodika i Izetbegovica.
Aleksandra Pandurević PROLAZ, Staša Košarac STOJ!
Pozovi ti svoje iz RS da ne koriste zapaljivu retoriku plavka i ne brini ti za FBiH..
kriminalci i teroristi? znaci 99% politicara i jedno 75% vlaha
Ma gadite mi se svi! bljak!
Cuj treba se kriminalaca i terorista bojati? Hahah. Zelite ljude da naucite strahu, pa da im onda te kriminalce i teroriste saljete na vrata, piljare, radionice i radna mjesta. Treba naoruzati sve ljude do zuba, kao u Americi. Pa kada dodje kriminalac ili terorista, da sam postanem svoj policajac i roknem mu metak u glavu. Ne biste vi tu s*ali, pi*ka vam materina koruptna!!!
RS treba da s odvoji i to je dogovoreno u Deytonu što se sada pravite pametni, Alija je potpisao..ali sumnjam da će se odvojiti jer i ovako i onako su slabi neće njih Srbija da ima još jedan košmar
@mrAdil samo jedno jednostavno pitanje ..jeste tako prijetili kada se YU trebala raspast...eto toliko..a što se tiče krvi.....da imate malo mozga znali bi ste matematiku, ali to je za vas viša škola...a nisam srbin niti me interesira Bosna jeli ćitava ili podjeljena samo sam objektivan
"Brojne analize pokazuju kako je stvarna prijetnja po međunarodnu sigurnost u BiH relativno mala. Kontekst u kojem se o terorizmu govori je dosta nepovoljan jer se sve nastoji politizirati, pa i pitanje terorizma, što je danas veća prijetnja za BiH." http://www.atlantskainicijativa.org/bos/index.php/45-vijesti-iz-regiona-4/1928-azinovi-u-bih-prisutna-politizacija-terorizma.html
Ovakvo stanje u BiH je prevazislo mjere dobrog ukusa i stvarno bi sve politicare u BiH trebalo tuziti sudu U Strasburgu za svjesno uznemiravanje gradjana, prijetnjom ratom, nevidjenim nacionalizmom, diskriminacije jedne pripadnosti prema drugoj itd. Izraziti bih zamolio ambasadoricu USA u BiH da upiti apel EU i USA da ponovo organizuju ponovno ustrojstvo BiH, ali ovaj put bez nacionalistickih stranaka, sa jednim predsjednikom i zakonom koji ce se postovati onako kako bi to trebalo. Hvala.
Kako su isprepadali ove jadnike po RS-u s terorizmom. Lukašenko i Bjelorusija su slobodni ko ptice kako su ovi isprepadani. Prebacite nekad kanal mimo RTRS-a. Pročitajte analize o bh terorizmu.
sa pandurevičkom bih polovio konzervu.
Bogami puna bosna islamista te stranih te donacih a kaze neboj se, treba svaka kuca po tenk i pragu da ima
Oooo, Bože dragi, ko će izdržati još 25 dana ...???!!!
treba se bojati kriminalaca i terorista ali i srba,svi oni imaju puno zajednickog ali su srbi triput najgori.koga su kriminalci krali,teroristi terorisali,srbi klali pljackali i palili razumje ce ovaj osjecaj.
Moram reci da smo vrlo otvoreno drustvo po pitanju diskriminacije. Najmanje 3 tranvestita imamo u predstavnickom domu