Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli.
Malo vina, malo dima
blago onima koji imaju bazen! :)
Jos malo, prodat golfa i kupit kamilu.
tooooooooooo samo nek grije!
U Zagrebu je vruće za popizdit. U Čajdrašu je sigurno ugodnije.
Evo ja napravio klima uređaj jeftino i lahko. Evo kako se pravi. Hajde u zdravlje ljudi. http://youtu.be/HxSLbpAwibg
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Ahmete jesi to ti?
Molim vas da uklonite moju sliku kako se umivam sa ovog clanka, rekao sam gazdi da sam bolestan, a on sad zove kaze video me na klix-u!!! :) : ): )