Osuđen i izdržao kaznu
249
Pakistanac protjeran iz BiH zbog dilanja droge
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to, sta kaze njihov zastitnik Dzaferovic ????? Ugrozena su prava bratu :):):)
Za svakog migranta iz Pakistana i Afganistana koji je ušao u BiH su glavni SDA-ovci dobila 10 hiljada km od Saudijske Arabije.
Dajte ga kod Bisere Turkovic ili Dzaferovica , ugrozena su mu ljudska prava :)::):) BRAT MUSLIMAN A DILA DRGORU , upppssssssssss sad nije brat hahah hahha hah ahah ah
Aaaa pa sto su ga dirali,kako je babo Sefik to dozvolio on su nasa braca
Eto ti Daferovicu tvojih pakistanaca, mozes i ti s njima zajedno u Pakistan posto ih volis vise nego gradane BiH
To nije moguce, pa to je blizak prijatelj naseg Sefika.
Ma nije to moguce, pitajte Dzaferovica
Uh...!!!! Nije trebalo, naljutit če se Šefko. Trebalo ga je samo dopratiti do Pakistanske ambasade ili do Šefkine ordinacije.
ETO TI DZAFEROVICU TVOJIH PAKISTANACA. SVI ONI I TI SA NJIMA HITNO U PAKISTAN
Sad ce prica o "pojedincima" iz migrantskih redova. Ovaj sigurno nije poceo u BiH da dila. Koliko li su ovakvih "humanitarci" nahranili, IZ oblacila donirajuci novac, gradjani finansirali kupujuci maramice. Uhranjeni i spremni da ih se 1200 tuce u kampu u Blazuju, da pocine 3000+ krivicnih djela u BiH, da ih 300 hoda po ulicama Velike Kladuse naoruzani motkama. Toliko o vasim pojedincima.
Koliko ih jos ovakvih ima, ne samo pakistananaca... Služba za poslove sa strancima uz pomoć policije svakodnevno treba provoditi istražne radnje, akcije i ovu bagru deportovati. Stoka, sad neka ih brani Džafke
Gdje nam je Džaferović, šta on kaže na to
Tri godine???
5 mjeseci? Smrdljiva lažna država
I opet Radoncic ne valja, o ovome vam covjek prica!
Treba ovo našem narodu,kad je ministar govorio da to treba protjerati,svi su podržali Djafu kome je do ovog naroda stalo kao i do lanjskog snijega.Eto vam sad.
Džaferoviću jel moguće, pa šta kaže ambasador?!
Šta nam kaže Šefik na to 😂😂😂 Migranti su njegovi štićenici