Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj padobranac buhahaha bem ti nepismenog novinara. Lik letio paramotorom
ja se samo pitam koliko ce ovaj godina u zatvoru, zamalo sto nije na navijače sletio jer je udario u kameru sto se nalazi iznad terena
Nije to padobran nego paraglajder sa paramotorom :)
Nije to padobran
Vi u bejha sve znate o svemu i zato vam svaka čas.
Ko na Euru zagađuje naftom ?
Mora da je koristio solarni avion, da ga podigne na visinu iskakanja?
Zamalo ne poginu zapetljao se na kablove od visecih kamera.
Dubioza Crew i na hiljade i hiljade mladih, ce doci i pocupati MHE....jednu po jednu....Ribari, ljubitelji prirode, samosvjesni gradjani i gradjanke, planinari i planinarke...ma, hiljadu grupa okupljenih oko ZAJEDNICKOG CILJA!Mic po Mic unistice se ova SDA ZELEMBACKA KLEROFASISTICKA KLEPTOMANIJA
Kad krenes minusati....otvori mi profil, pa ces lakse na svaki koment, ostaviti po minus.Alijin, mali potrcko zguljeni..
Ja budala inspirisu teroriste ...
čovjek igra pubg u real life
Trenutno najveće zagađenje u Njemačkoj je islam. Švabo, goni turske, bosanske i ostale islamske teroriste preko Bospora. Nemoj hranit zmiju u njedrima.
Odeš prijatelju u Njemačku, nađeš turčina, nije teško ili još bolje više njih, upali kameru i snimaj i svega im se nagovori i reci im da se pakuju i da idu odakle su došli. Mislim ako smiješ, ako ne, pomiri se sa sudbinom da će i tvoja krv', možda sutra, možda za 100 godina, slaviti iste praznike kao i taj turčin. Lijep pozdrav ;)
budale
Glupi zeleni radikal i ekstremista.Zbog njih moramo da vozimo kantu od auta na struju
Nisam ljevicar I ne podrzavam puno toga ali jedna stvar je 100% tačna. Jedini razlog sto se nafta/benzin I dalje koristi je da bih se neki tamo I dalje bogatili.
Glupan na kvadrat puta izaberite koji želite broj. Seljober prvo da se informira od kojih materijala je napravljena njegova oprema.
Ovakvima nije mjesto u sportu. Nadam se da će platiti kaznu i da će ga obrezati za glavu.