Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim! A sve pohvale i doktorima-stručnjacima koji nisu otišli vani.
čovjek sad nema prstiju na nogama. extremni stručnjaci.
http://media.vocativ.com/photos/2014/08/Prosthetic-Hand_053260436223.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi doktori izgledaju kao nekakav rock bend
mesari sa licencom
cestitke a nadam se da ce pacijent poslije rehabilitacije moci koristiti saku i nove prste.
Ovakva operacija velika je rijetkost, a posljednja je u Bosni i Hercegovini urađena prije 25 godina, sa prof. Ninkovićem na čelu tima. Prof. Ninković je VRH VRHOVA plastične hirurgije.
I ja sam do prije par mjeseci bila impresionirana uspjesima ovih "heroja". Dok nisam na kozi svog djeteta osjetila njihovu strucnost,poslije toga se ne cudim vise sto ljudi privatno placaju rutinske operacije i ne pustaju ovih kasapima da se uce.
Po ovom zavoju mi se cini da su mu presadili cijelo stopalo.
Sada ce moci da sutira ljude rukama.
Po naslovu sam mislio da su se zeznuli, sad vidjeh sada da im je to bio cilj...svaka čast doktorima i puno sreće pacijentu sa novim porstima
Sta mu je sad na nogama?
Fino je ovo vidjeti, svaka cast doktori.
Ma nije estetski ali ipak dobro je kad imas mogucnost da izaberes relativno podnosljiviju varijantu.
Ne kontam ovo. Covjek dosao sa odsjecenim prstima a ovi mu onda odsjekli jos i nozne prste. Nevidim kako ce mu nozni prsti na ruci biti od ikakve koristi, ako se uopste i prime. Kao da frankenstajna sklapaju. Mogli su mu komotno jos i bubrege pod muda presaditi
oćeli sad hodati na rukama.
KRASNO, EKIPA BRAVO. A NI MOMKI KOME SU OVO URADILI NEĆE BITI LOŠE, NADAM SE, POGOTOVU IMAJUĆI U VIDU DRUŠTVO U KOJEM ŽIVI HAHAHAHAHA NA NAŠU ŽALOST.
nemojte se blamirati, ovo je nesto sto se radu u svijetu i potpuno je normalno, veliki prst sa noge se stavlja kao palac, nadam se da ce i nasa medicina jos vise napredovati
palac da, ali ne sve prste...
"Ovaj zahvat predstavlja rijetkost u savremenim hirurškim kućama u svijetu, saopćeno je iz UKCS-a." Naravno, jer ovo se radilo prije 50 godina... sad se ugrađuju mikročipovi, a vi noge režete i zašivate na ruke... odoh popit jednu ljutu, stvarno su mi huju izvadili..