Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod, takva i država! Nakon "države za (ne)čovjeka" glasali ste za "nOrOd znO" - pa uživajte kada stalno birate istu mafiju, okreće se kolo sreće....! :P
ma nije u tome problem nego je nestalo para
Yebeš citostatike , neka nama Nikšića u Qataru ...???
citostatici, hm imaju oni toga bojnog otrova samo treba isisat lovu . ko imalo poznaje ....
Ima li sta da normalno radi u ovo zemlju zapacenu? I narod je kriv sto za iste koze glasaju 20 god. Kako vas nije stid? Dobili ste sta ste trazili. Realno.
Ma sta je namjesteno. Ja znam dobro mentalitet bosanaca. Bosanci su veliki ne radnici (al' moze se u zapad raditi, gle paradoxa), nemaju nikakav osjecaj za uredenje, kako da se otvara kompanije, kako da se stekne radna staza idt. Znaci mentalitet bosanaca se sadrzi u smislu da je kafana i pusenje cigara jedini hobi za ovaj narod. Ama bas smijesno. Nije ni cudno da imamo takav gamad na vlast. Sve je to reflekcija od naroda.
Da. Za koga god da su glasali isto bude. Zato ja i mnogo drugih nije izlazilo na izbore. Prije su glasali za SDP, sad za SDA, znaci mijenja narod njih, ali dzaba kad su svi isti.
Ne daj Boze da ovdje insan oboli, dok se zdravo sve se moze.
Stvarno smo dotakli dno dna. Osnovnih lijekova nemamo, ljudi nemaju sta jesti. Skoro kao '92., samo sto jos granate ne padaju.
Upravo tako. Ovoj zemlji nazalost nema spasa.
Zašto stalno lažu? NIJE NESTAŠICA CITOPSTATIKA, NEGO JE NESTAŠICA NOVCA. ZDRAVSTVO, KAO I SVE OSTALO NAM JE U KOLAPSU. OPLJAČKANI SMO!
Stanje je zadovoljavajuce jer politicarima plate, dnevnice, odvojen zivot, naknade za komisije, upravne odbore i sl. ne kasne...
Sa Koševa vazda upućuju na neka rješenja, opcije...al ništa u korist bolesnika
Tebi je Kosevo vrh drzave? Pileci mozgicu...
Nisi shvatio/la komentar
...keno preko svojih sabotira sdp-ove kadrove u zdravstvu?