Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Protokol o saradnji Kantonalnog tužiteljstva Sarajevo i Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS), " >>> Ovo je toliko velika glupost, da se nemože izmjeriti bilo kakvom spravom i mjerom. Idioti; šta zakon kaže o saradnji? Postupi po zakonu KS, FBiH i tačka. No ko je na čelu ovih poslova ništa nije začuđujuće - samo je strašno zabrinjavajuće!!!
Zašto li je pjanu Željko pokupio??? A ovo drugo dvoje spremno za hapšenje kao u Tuzli!
Isto kao da je ozvanicen rad policije po zakonu
Prvo ocistite policijsku strukturu od korumpiranih uposlenika, ovih pocetnika na akademiji koje je uposlila SDA iz generacije u generaciju vec 6 godina za redom, pa onda planirajte da policija radi svoj posao u sluzbi gradjana...
Kurteša malo gravitacija zeza ali ostalo je sve uredu.
Nije stigo smlatiti polovku prije dorucka