Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni promasili predmet istrage, njima je naredjeno da otkriju krticu a ne da ispitaju da li su kupljeni poslanici.
Iamam poruku za mup rs: ostavite klix.ba i pitanje odakle im snimak, bavite se sa stvarnim slucajem sta je kazala cvijanovicka, pokrenite istragu protiv nje, tako se radi u normalnom svijetu.
potrfi ga, baš! Pa pročitao sam bar četiri vrlo tačna i posve profesionlna komentara. U ovom tekstu je samo naslov " onako" - sve ostalo nikako!
e, moj fini, dobri, pametni Kebo... a sve su Kebe fine :))) osnovna nadleznost MUP-a RS-a je zastiti vozda&Co. mislis da oni u MUP-u ista kontaju i i ista smiju da kontaju? vozd (ili samoprozvani Glavni Baja) kaze sta ce odraditi i tu je pocetak i kraj price. mrtva glava moze biti, ali Baja moze reci da se istrazuje zasto su baloni na djecjem rodjendanu bili zuti, a ne plavi...
i najvećoj budali je jasno da je izvor informacija u ovoj priči najmanje važan, bitno je da li su dokazi validni ili ne što se može veoma lako utvrditi, ali milokradu je očito veoma važno da utvrdi koga to špijunira pa šalje svoje pse da u vidu rs-mupa da njuškaju. samo su se zeznuli ovog puta pošto nije u pitanju rezervat na kojem oni gospodare, već slobodni dio bosne i hercegovine.
Otkad je MUP tzv. RS nadlezan za portal koji djeluje na podrucju F BiH? Da li bi se tako ponasali da je ovo objavio portal iz UK ?
Ma ja... ne znate vi kako je biti pijan... http://spijun.net/?p=10336
Potpuno nevezano za ovaj slučaj, DEMOKRATIJA u BiH nije zaživjela, postoji samo u obliku forme, suštinski nema je ni u tragovima.... Pa probudite se jednom više "intelektualci", psiholozi, sociolozi, profesori, politikolozi... dignite glas.... Direktori, ministri, stranački prvaci, općinski načelnici, medijski magnati... su jednostavno "mali bogovi"....
...teror naprimitivnijeg soja.
ako je neko nekog pozvao taj ima ime i prezime a ne mup svinjske
Isto kao mala djeca, hahah, MUP RS, prijetio Klixu putem telefona?! "_"Neupitno je da li je ovo vršenje pritiska, trebaju se baviti onim što je rečeno na sminku, a ne time ko je napisao ili ko je izvor. Promašili su potpuno predmet istrage. Trebaju da se bave koruptivnim radnjama koje je taj razgovor otkrio, a ne potencijalnim krivotvorenjem snimka, u što apsolutno sumnjam", izjavio je za Klix.ba Ozren Kebo." Pa oni Kebo neće da se bave onim što je rečeno na snimku, zato žele da pronađu izvor i da ga kazne! :))))) Smeta njima što je javnost saznala za korumptivne radnje. Kriminalna radnja im nije bitna, a trebala bi da bude. Auuu, kako su samo neprofesionalni!
U cetnitetu je cisti apartheid to je valjda svima jasno,kriminalna hobotnica okupljena oko laktasenka nezna vise dje udara.
A ko vam daje za pravo da potkazujete jednu jedinu premijerku, mogla nam je svima biti predsjednica.
ne mislite valjda da sam mislio ozbiljno
...oj, mati mila, telefonom??? ..."dobar dan, ovdje mup"..."dobar dan, ovdje josip broz tito...al nemojte nikom reć"...
Sta ste se prepali?
Malo mi je i smjesna halabuka oko ovoga. Nije plaho davno bilo ono vrjeme oko protesta, pa ste x puta ispali sistemski igraci spinovanjem cinjenica za te sistemske igrace, ma s koje strane. Sad vas ti isti igraci malo po prstima puc puc, iskoci na nos kad ne slusate gazde ;) A realno pricajuci, treba malo reda i kod vas zavest, ne samo na ovaj portal vec na sve sirom balkana. Plaho toga vi sebi dopustate sto je van svake pameti. Sirenje i cisto potpucavanje, flejmovanje i sirenje mrznje i nacionalne netrpeljivosti, sto realno pricajuci odavno njegujujete, ne samo vi vec vecina portala na balkanu ;)