Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.imcrew.com/?r=203581
SRBI SU TURCI... SRBI SU TURSKI KMETOVI... SRBE SU NAPRAVILI TURCI...
Ja sam jedna najobicnija budaletina!
Nema bazena dok je ramazana
koji ce racku vama bazen, da se vasdan kupate i perete smmrrddite na loy i baliinluk
PIPO je opet diro šaltere od struje. BRANA4EVER
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
Ako je brana podignuta ne može se nivo povećati nego samo opasti,koje vi gluposti pišete sačuvaj me bože
DA BOG DA PA SVI SRBI NESTANU SA OVOGA DUNJALUKA A NE SAMO IZ ISTOCNOG SARAJEVA,DA BOG DA PA VAM SE SJEME VASE ZLOCINACKO ZAUVJEK ZATRE I NESTANE SA OVE PLANETE DJUBRAD ZLOCINACKA.
@bojan Neka si se javio Boki...zabrinula se braca Srbi. Samo beri sisarike kuuumeeee...kada nestane toga predji na zirove!! Javit cemo mi kuci ti da si dobro...sreca pa ovaj Wireless u federaciji fercera,vidis kako se ljudi jave.
Interesantan clanak...jos da komentarisu raja ovaj clanak,a ne nesto skroz trece bilo bi super!! :) A za ovoga zabrinutog Srbina: Mladi majm.une informisi se malo pa onda laprdaj...kod vas vazda neke urote...prije ste mogli lagati i siriti laznu propagandu,ali sada postoje malo modernija sredstva inforsmisanja pa se sve da provjeriti...doduse kod vas ni 20 % nema interneta tako da vas i dalje mogu lagati i pricati vam price za laku noc!!!A vi naravno slijepo vjerujete...
nisam mrtav, ziv sam, evo me s bracom chetama beremo sisarike
Mislis nismo ni zasta jer nismo u stanju napraviti genocid i pokazato cijelom svijetu kakva djubra.d i zivotinje mozemo biti.Hvala mu sto me takvog stvori :)
..uu koji je ovo prljav bazen .. sva jalija se spusti..leglo nekulture sarajeva .. surfing at bembasa
hehehehehehehehehehhhehehehehhehehheehehhehehhheehehehehehheehhee glupe baaliye nije ih bog stvorio nizasta