Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda mi vise kao mesar, nego kao neki uvazeni prim. dr. Al ajde, svega u Bozijoj basti, pa tako i u manjem bh. entitetu prate trendove :)
Sta ocekivati od gedze
Crte cine cuda🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮
Svijet postao reality..
E, ovo je dno dna, Hoce li pricati sa pacijantima koji imaju rak, pa zna li on da na zapadu doktor ne smije prvi da pozdravi pacijenta, ako se slucajno sretno van ordinacije ili bolnice😱😤👺zna li on da je pacijentova bolest tajna ili je to drugacije u eresu i da je to svjetski podhvat i imati podkast😱🤔Oslobodi me boze ovakvih strucnjaka😱😤😡
"prvi ovakve vrste na našem području, ali i u zemljama regiona i još jedan je od dokaza da pratimo svjetske trendove" Ima li smisla?
Doktor i jos u politici to ne može valjat nikako
Kako li urbani Banjalucani gledaju na ovakav komad seljacine, da vedri i oblaci u jednoj od najbitnijih ustanova.
Zmaj od Šipova za Banjalučko tržište
Koji debil...
??!!
Zadruga
Uđe li i njemu štogod sazad? Mislim, u UKC, kao kolegi mu?
Hoće li mu se gosti bacati s prozora?
Kakvi su ovo kriminalci, pa ja stvarno ne znam ima li trunke pameti kod naroda.
Vidjela žaba da se konji podkivaju pa i ona digla nogu.
Ma on je odavno odlepio Burazeru..