Promocija doktora i rada
115

Ovo još niste vidjeli: Vlado Đajić snima podcaste u Univerzitetsko-kliničkom centru RS-a

N. V.
Direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske koji se nalazi u Banjoj Luci Vlado Đajić najavio je da će u ovoj zdravstvenoj instituciji snimati podcaste.

Cilj ovakve emisije je, kako je kazao, promocija svega što rade na UKC-u.

"Naš klinički centar se itekako ima čime da pohvali! Biti prvi, biti dobar, najbolji, nosi breme koje ponosno nosimo. Zato, dragi građani Banje Luke i Republike Srpske, ponosno najavljujem naš podcast, još jedan način komuniciranja putem kojeg ćete biti u prilici da upoznate naše zaposlene, naše saradnike širom svijeta, projekte na kojima vrijedno radimo i planove koji nas očekuju u budućnosti", poručio je Đajić.

On je kazao da ovakvo nešto ne postoji u regionu i uistinu malo je vjerovatno da ste vidjeli doktore koji snimaju podcaste. No, Džajić smatra da je to svjetski poduhvat.

"Podcast UKC Republike Srpske je prvi ovakve vrste na našem području, ali i u zemljama regiona i još jedan je od dokaza da pratimo svjetske trendove na samo u medicini, nego i načinu komuniciranja prema svima vama, našim dragim građanima i pacijentima zbog kojih postojimo", poručio je.