Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.bem li vam rod izdajnicki.. vi cete visiti na banderama.. prvi... samo budala ne vidi o cemu se radi.. neka nam vrate sto su oduzeli agrarnim reformama 1922 i 1947, pa ti vidi cije je to zemljiste..kebo j.bo li ti sve svoje ... cuj ON pise deklaraciju za spc..
Valjda prvo treba srusiti crkvu u MOJOJ avliji, sram vas bilo!
Je si li ti Pipo matereti BI-4-EVER kako pises? Nije ni cudo ste ne mozes naci djevojku kad ceo dan visis na kompjuteru. Ili mozda sada imas djecka?
Izvinjavam se svima a posebno Srbima i Hrvatima ako sam bio grub u prethodno komentaru. OPROSTITE PRIJATELJI :( ZNACI da nasi prijatelji srbi mogu svoje trzit i dobit a prije par dana njihov DRZAVNI legitimni sud je odbio NAPLATIT vise od sest maraka islamskoj zajednici za neka ostecenja nevehabijskih dzamije?haj kak su Bosnjacki politicki lideri PATRIOTI? pogotovo tihic?Pa tihicu ti jos jedini GLASNO pomazes,i izdrzavas drzavu Bosnu i Hercegovinu i narod?! Bi4EVER on 24%!
Kebo je papcina definitivno. Da je imao bar malo obraza i mu da trazio bi zauzvrat da se ukloni crkva sa zemlje Fate Orlovic. Ovako razbacuje se necim sto nije njegovo. Zgrada gdje je smjesten Ekonomski fakultet pripada Fati Orlovic i ona je vlasnik te zgrade. Ko misli da se ovi stide i da ce ovo prepoznati kao znak dobre volje grdno se prevario. Pljacka i ponizenje se nastavlja!
Prve pravoslavne crkve u BIH su napravljene za vrijeme vladavine turaka na zemljistu koje je poklonio pravoslavcima tadasnji vezir u znak dobre volje svojim podanicima i radnicima. Sto se tice ostatka price kraljevina YU je otimala zemljiste od muslimana te sakom i kapom dijelila svojoj braci. Ne vidim sta tu ima nejasno. Nekoliko agrarnih reformi opljackalo je muslimane uostalom kao i danas reforme ustava i pitanje drzavne imovine.
Kebo svaka ti čast, pokazuješ veličinu, širinu i dubinu.Šta li će Kačavenda kazati: evo rušim dvore i vraćam Bošnjacima placeve koje sam posudio za gradnju jazbine.
@Nadojak; Kada sam ja trijumfalno ušao u Sarajevo , preko Romanije 1918. godine i oslobodio Muslimane od njih samih, zameračio sam plac gdje će biti srpsko Sarajevo, a onda pozvao sunarodnike \"siđi do rijeke\".
sad ce dezurni rodoljubi, patriote i domoljubi oplest paljbu na Kebu \'\'veleizdajnika\'\'
ja bih takođe volio da se ta misterija razjasni onima kojima je nejasno....
ZNACI genocidni fasisticki krvolocni srbi mogu svoje trzit i dobit a prije par dana njihov krvavi sramni nelegitimni sud je odbio NAPLATIT vise od sezdest milijjuna maraka islamskoj zajednici za ruzenje muslimanske dzamije?haj kak su Bosnjacki politicki lideri iZDAJNICI i nesposobni?!pogotovo tihic?Pa tihicu koliko ces jos JAVNi GLASNO spijunirat,pomagat,i izdavat derzavu Bosnu i Hercegovinu i narod?! Bi4EVER!
Šta misli o ovome Okruzni sud u \"demokratskoj\" BL. Da li je primjenivo obligaciono pravo na ovaj slučaj.
Kako to da je to zemljista u vlasnistvu SPC kada vi muslimani tvrdite da su Srbi dosli iz Srbije????? Kako to da nije u vlasnistvu muslimana kada ste, po vama, na ovim prostovrima odkada i muhamed???