Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti, bas si kulturan i pametan a sada procitaj 50x sta sam napisao mozda shvatis
@pouka seljaacino lojava, kad ste vi u zivotu baliye imali neki izlaz na more????? mozda mislis na sredozemno ili mramorno more i tursku obalu, samo si onda na pogresnoj adresi. necemo ni mi imati izlaz na vas Igman i Bjelasnicu pa nikom nista. ono sto imas u katastru, to je tvoje. niko ti to pravo ne moze osporit ali polagati pravo na neciju obalu i necije more je prehrabro od piickica kakvi ste vi bosnijaki (poturcenih srba i hrvata,da prevedem na razumljiv jezik svih). respekt za ovog iz Livna, zaista covjek ima zivce naprdjivati sa baliyama. svaka cast commiu i mozda jos ponekom koji ima snage da osudi sve strane... ali neka bas ide u krajnost.
hahaha, ovaj portal je zalostan! Ne moze se napisati normalan odgovor gosp. livno.hr ali zato krkani mogu psovati dan-noc! Je li to s namjerom ili...!?
u jugoslaviji je kompletna obala bila zajednicka, svaki makedonac, slovenac i svi ostali su u bosni i sarajevu bili na svome, isto tako sarajlija u dalmaciji ili ljubljani itd... dakle sada se tjeraju bosanci da se odreknu izlaza na more... trebate malo bolje razmisliti kako se osjecaju oni kojima se to brani, jer to nije pravedno, nije ljudski i nije fer
@S-H, H-S Ma ko ti ebe majku skutorsku!
zeleni, popuuusiit cete ga na kraju !!! upamtite to kao i to da ste sami krivi zbog svoje prljave politike i odnosa prema hrvatima. one turske zastave su mnogima otvorile oci i one ce vam uskoro skocit na nos. smije li neko da se kladi?
Onog dana kad shvatite da vasa zadojenost znaci zaostalost ,oglo bi biti kasno za ovu napacenu drzavu...
ja od svega znam da BiH nikada nece biti ustrojena po zelji muslimanskog vodjstva. sto se prije to shvati bice vise sansi da se sacuva kakva takva \"razlabavljena\" zajednica. Siroki
bošnjaci sto vam smetaju RS I HR-HB???? ni Srbi ni Hrvati ne zele da zive sa vama ali vi se uporno gurate,svojatate ovu zemlju koja bi vjerovatno procvjetala kada bi bilo 3 entiteta kao da je iskljucivo vasa svak neka zivi od svog rada i u svom entitetu ne bi bilo 300 ministara,600 zamjenika,900 tajnica-sekretarica,1200 vozaca,itd drzavu guse politicari,RVI,CŽR i ostali neradnici kojima je draze prositi 250-350 km od drzave nego da bilo sta urade za sebe i buducnost svoje djece
Problem ove drzave i ovog drustva su ljudi,koji svoju malogradjansku satisfakciju nasli u ismijavanju i omalovazavanju Herceg Bosne,cije ime nikog ne bi trebalo smetati,a i sam nastanak i povijest takodjer,jer HB nikad nije proglasila samostalnost niti odvajanje od BiH.Nazalost zlocini su se dogodili,ali ta iskljucivost ne vrijedi samo za HB.Zasto Hrvati ne bi imali pravo na svoju jedinicu,u kojoj ce biti naravno zajamceno pravo i ostala dva konst naroda kao i svih manjina.Jos jednom pozivam ljude na razum i spremnost na korijenite promjene,koje ce ovu drzavu uciniti funkcionalnom,a i u buducnosti mjestom sretnim za zivljenje
E hajd` se vas dvoje sad zgUzite.....nasli ste zajednicki \"jezik\"!
KOJI TI K..... TRAZIS U BIH.I ZASTO TI OVI DOZVOLE DA DOLAZIS I VRSIS KAMPANJ NA TERITORIJI DRUGE DRZAVE.IDI U SVOJU LIJEPU GLASOVE TRAZI A OVI IZ HERCEGOVINE CE VRLO BRZO ZA TOBOM NA MIROGOJ.
Mogu misliti kakvi bi komentari bili kad bi neki političar iz Srbije, a još i presjednički kandidat po Bosni i Hercegovini vršio poilitičku kampanju. Opet baštovani rade iza leđa.
Osudjujem katolicanstvo,ali i svaku drugu religiju,u zadnje vrijeme je najopasniji islam,jer ima jaku fundamentalisticku struju,koja je nazalost zasnovana na kuranu,ciji ajeti i sure ne priznaju drugog i drugacijeg.I jos jednom osudjujem svaku ideologiju,koja je zansovana na jednoumlju i omalaovazavanju drugog i drugacijeg.Osudjujem ovakvu BiH u kojoj moj narod nema prava,koja mu iz ustava proizilaze.Krajnje je vrijeme da se ova drzava rasformira i federalizira.
volim da se guzi.m. hocu tebe livno.hr