Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha ha 30 godina vladas bez plana i sad kad si izgubio vlast imas plan ha ha ha ha
Dia opet nije terapiju uzeo 🤣😂🤣
ja budala hoce izmjestit zeljeznicku stanicu u Rajlovac, pa ko ce ic u Rajlovac da sjedne na voz i kupi kartu, sva poenta stanica je da budu u centru grada
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svu omladinu ste rastjerali iz zemlje, unistili nam privredu, unistili ste grad Sarajevo neplanskom gradnjom. I sada dovodite nekog arhitektu da on projektuje grad . Sram vas bilo maro neradničak, bolje recite narodu gdje su pare od akciza i PDV- a , sto divljaju cijene hrane i goriva.
Samouhljebivacka Duduk Agencija ✌️💩🐐
Sastav na temu Moji snovi
30 km pruge godisnje metar po SDA principu
Sta sve radi masta i rendering....
Najpametnije bi ovome narodu bilo da do 2035. SDA više ne postoji
Ako se potopi tunel spasa ispod aerodroma, hoće li Bake i Branković vratiti zlatne ljiljanje koje su dobili za "projektovanje" istog? Pitam za komšiju
Nije uopšte glupa ideja. Ja bi čak bio presretan kad bi ovo izveli. Ali bgm teško...
Pa ako će se željeznička stanica izmještati u Rajlovac onda tu stanicu treba povezati tramvajem sa gradom a ne Hrasnicu i Šip. Valjate gluposti.
Cuj za 700000 ljudi. Sve ces Bosnjake nabiti u Sarajstan, a ostali ce iseliti u Njemacku?
jel ovo članak satiričnog karaktera????
Hahahahahaha. Uz Allahovu pomoć SDA više neće ni postojati a rukovodstvo će biti u zatvorima sa oduzetom pokradenom imovinom!
Pa baš pred izbore🤔
Je li iko otvorio vaj link za video prezentaciju ?!?!?!?! Thank me later 🤣
al najjace ovo jezero hahahaha
Žestoko ćete izgubiti na izborima i nećete biti u prilici da se pitate i sprovodite ove uglavnom odlične ideje. Izmještanje aerodroma je nerealno, čisto zbog ogromne cijene. Sve ste pružene prilike upropastili i niti jednog se kriminalca u svojim redovima niste odrekli. Niste kapacitet i nemate kredibilitet.