Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.es i kucu i bogatstvo i sve kad te ovako provedu kroz komsiluk
baš je to cool. sad će biti najzajebaTiji u mahali kad izađe za koji dan :)
Drug moj da mi je njhovo bogasto i sve privilegije ja bi potpiso da me svaki mjesec ovako povedu kroz komsliku a znas kakav je nas narod brzo bi se i komsiluk navikao pa nebi kasnije ni primjecivali sta se desava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
padaju crveni kmeri kme kme kme
Crveni kmeri su obicni kokosari spram minderasa, gledaj sad kako trezoras mece bez masla.
Padaju nema, ko kruške... Padaju svi od budimirovog slučaja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboli me q...c za kosiluk. Kako cu sefa izdat a ja krsni krajisnik?
ja mislio Damir H,kad ono Lipovaca...haj nema veze
Hamdija sine jes' to ti?!
tužit će ih za prekomjernu silu samo kad se stiša ma za karinu ga mogu povući nemogu mu ništa
Idemo na crvene prodali se za sitne pare,ali mislim da će im najteže pasti oduzimanje clastva u sdp.A tresla se gora rodo se miš nemogu mu ništa zato što su svi ko on
Ja u ova filmska hapsenja nesto puno nevjerujem..izgorili su par puta a slucaj Lijanovic je najbolji primjer.
Moćni su ovi policajci sa svom ovom opremom.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ovako-hamdija-lipovaca-cestita-kurban-bajram/141004029 veliki vjernik
@ugljesaa, da li si koristio sarkazam? Jesi, sigurna sam. Jašta, on je vjeran crnom đavalu. Svako može kroz lipovačin život znati kome se on klanja: SOTONI! Ono je fotografija za naivne budale. :)))))
Nekako mi najteze pada ( neki se nece sloziti ) sto za ovakve nema one " po kratkom postupku " ...
SVI KOJI SE EVENTUALNO NE SLOŽE SA OVIM ŠTO JEPREDLOŽENO POD ŠIVROM ,, VOLIM-TE-BOSNO ,, SU GORI OD LIPOVAČE JER NA LOPOVLUK I KRIMINAL I KORUPCIJU RAVNODUŠAN MOŽE BITI SAMO AKTER TIH DJELA, POGOTOVU U ZEMLJI (JA SA MOG PROZORA IZ DANA U DAN GLEDAM) PENZIONERE I SIROTINJU KAKO VADE IZ KONTEJNERA HLJEB I OSTALO AKO ŠTA NAĐU I JEDU. BEZDUŠNICE ALA LIPOVAČA OVA ČINJENICA NE DOTIČE, POGLDAJTE SAMO OVOM MRSKOM I PRIRODNO RUŽNOM ČOVJEKU GUZIČETINE ZADRIG´`O OD DOBRA PREDOBRA ŽIVOTA A DJECA NAM UMIRU KAO PAŠČAD JER DRŽAVA NEMA A RODITELJI PO GOTOVU NOVAC DA LIJEČE NAJMLAĐE. AKO IMA BOGA I PRAVDE SVAKI DAN NAREDNIH 10 GODINA TREBA HAPSITI PO JEDNOG ,,LIPOVAČU,, DABOGDA IM SVE PUSTO OSTALO. POGLEDAJTESAMO KAKO VEĆ ODAVNO OKO SVOJIH VILETINA NAPRAVLJENIH OD SIROTINJSKOG ZNOJA I KRVI GRADE BEDEME, BOJE SE DA SIROTINJA NE DOĐE PO SVOJE, JER SVE TE VILETINE NAPRAVLJENE IZA RATA SU KRV I ZNOJ I BIJEDA I GLAD OVE PREKOBROJNE BOSANSKOHERCEGOVAČKE BIJEDE.
290154 - Caps Lock , ovo sto ti radis bez obzira jel komnetar OK ili nije nemogu da citam , ovo sto ti radis u bontonu elektronske komunikacije se zove - Deranje , Galama , Vikanje , uzmi termin koji ti odgovara al samo pokusaj da usavrsis elektronsku kulturu ...
Mada mi je drago što su lopinaša ufatili,ipak se zgrožen nad gluposti novinara:Lopinaša vode glavom dole,a on pita:g-dine Lipovača,može komentar?Čega?Vremenskih prilika,izbora selektora...? Stupidno do daske.
JOS SCEPU I JASMINA IMAMOVICA PA DA DRZAVA MALO NAPRIJED KRENE
Izađi na izbore i glasaj za nove kriminalce ( ili stare u novim dresovima ). Čista mi je savjest, ne glasam. Rado bih podijelio oružje bagri pa ko bude naj jači neka vlada, narodu je jednako loše bilo koja budala da dođe na vlast a ovim izborom bi ih bilo bar malo manje, gamad, fuj gadi mi se na sve, neznam zbog čega uopće komentarišem.
Jedino ovako pravda moze biti zadovoljena a to je: 1.Oteti mu svu imovinu,prodati i uplatiti na racun radnika koje je pokrao. 2.Zabranit da se bavi politikom on i njegov cijeli porod.
SHRANJE u koloru..
Sanader ti idol , har'o si Bihacom. Sad te ista sudbina ceka ! Bitno je da se akcije sprovode i da ce svako konacno da odgovara za svoja (ne) djela !