Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VE je vise nego jasno da do dogovora nece doci, iskljucivo zbog licnih interesa politicke elite...gradjanima BiH bi isto tako trebalo biti jasno da je VE stalo do ljudskih prava u BiH inace TEMELJU DEMOKRATIJE ko do lanjskog snijega jer ne poduzimaju nista kako bi TEMELJ DEMOKRACIJE bio postavljen u ovoj napacenoj zemlji.
Kakve veze ima izbor za predsjednistvo Koji je sporan Sejdic Finciju, sa izborom za clana skupstine i pa prema tome i Vijeca Europe?
Vijeće Europe utemeljile su 5. svibnja 1949. u Londonu deset europskih država, želeći učvrstiti demokraciju, vladavinu prava i zaštitu ljudskih prava na europskom kontinentu kako se strahote dvaju svjetskih ratova više nikad ne bi ponovile. U studenome 1950. u Rimu usvojena je Europska konvencija o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda, u skladu s kojom je 1959. utemeljen Europski sud za ljudska prava. Završetkom hladnog rata, Vijeće Europe se nametnulo kao glavni politički forum za trajni dijalog i suradnju sa zemljama istočne i srednje Europe koje su izabrale demokratski oblik upravljanja državom. Ta nova uloga VE kao čuvara demokratske stabilnosti potvrđena je Bečkim sastankom na vrhu 1993. godine. Istodobno su utvrđena zajednička načela u pogledu zaštita manjina, aktivne podrške procesu demokratske tranzicije te jačanja mehanizma promatranja ispunjavanja preuzetih obveza u zemljama članicama. Novi prioriteti suradnje, s naglaskom na jačanje socijalne kohezije i zaštitu drugih
BMB Vijeće Evrope ima za cilj da vrši kolonizaciju ostalih država za račun tih 10 država. Nalaze i postavljaju lokalne nazovi političare koji igraju kao im VE svira, a svoj kvislinški rad opravdavaju nekakvim ultimatumima tog nakaradnog VE. Što se tiče tih naših predstavnika u PS nije mi ih žao što neće tamo sedjeti. Ionako nas suviše koštaju, a oni se samo brinu zato što neće moći da primaju lovu za "rad" u toj PS.
Sjooo Milice, GORI!
ova=Ova....haj začas