Svjetski dan turizma u BiH
0
Otvorenje slanih vodopada u Tuzli
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast i cuvajte nacelnika jer ako vam \'sda\' dodze nadajte se kataklizmi i totalnoj eroziji svega dobrog!
Da je kamen na kameno Sarajevo je moj glavni grad i nikada nisam imao komplekse tipa Tuzla-Sarajevo a mnogi su na tome napravili političke karijere u Šeheru! Sarajevo nek se zapita što su Željo i Sarajevo na dnu! Gdje SDA i Bakir Izetbegović vladaju tu hljeba nema ni za koga osim članova njihove begovske kaste! Sad sam bio na Panonici i vodopadi su fantastični! Pozdrav svim Bosancima svih vjera i samo zajedno, ljudi!!!
Pa nije ovdje rijec o sarajevu. sta je vama??? Ovo je zaista divna vijest, samo vam nedostaje jos slika.
Mozzda (ili vjerovatno) Sarajevo nije metropola...mada po definiciji jeste, jer je sastavljeno od vise manjih gradova sa svojim zasebnim centrima, (relativno) otvorena sredina za drugog i drugacijeg (Q?!)... ali Bijelograd (eng. Belgrade) to zasigurno nije (metropola) po gore navedenim mjerilima... Uostalom, SA je (ako nista drugo) istorijski, jedan od najznacajnih gradova u povijesti XX vijeka.... EH DA, BACENA KOST PA FULAH TEMU.... TUZLA, SAMO NAPRIJED!!!!!! PUSU BOLJI VJETROVI KOD VAS... nAPRIJED TUZLA
Sarajevo nije nikad bilo niti to moze biti metropola. Na prostorima bivse juge, jedina metropola moze biti Beograd. Za definiciju metropole treba puno vise od statusa glavnog grada.
Svaka cast Tuzli, iskrene cestitke na brzom razvitku. Nazalost, u mome gradu je haos, kriminal, glupost, i nasa arogancija. Sarajlije probudimo se vise... nije metropola samo po rijecima, mora se to dokazati i djelima. Pa pogledajte gdje su nam Zeljo i Pitari, na dnu dna.
samo naprijed Tuzla ;-) pozdrav iz sivog Sarajeva
Svaka čast!
Bravo Tuzla!