Komentari (442)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek mi neko objasni kako pored ovoliko vjernika mi na svjetskom indeksu korupcije u rangu trecerazrednih africkih republika, nesto nestima jel tako?
Corruption Perceptions Index 2016 Rank 83 / 176 Score 39 / 100
@yumbi Vidi, IZ zajedno sa vjernicima pravi dzamije, tu su jos donacije islamskih zemalja i tako. Drzava tu nista ne pomaze, tako da ne mjesaj politicare takozvane vjernike sa ljudima koji zive zivot potuno drugacije od ostalih. Kad pravoslavna ili katolicka crkva pravi ili obnavlja neki objekat uvujek traze pare od drzave, dok IZ to ne radi. Tu je isto razlika, medju pravoslavcima je ogromna korupcija. Eno sami vladaju u rs-u pa se sve raspada :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ovi poput Dine i Memica su mene iz islama istjerali i vjeru ogadili
Ako ti majstore ulazis ili izlasis iz islama zbog LJUDI, onda ti ne znas ni sta je to islam. Bolje da si izasao :)
@SlucajZornic to su fraze kukavica koje sjede po coskovima i cekaju da im nego drugi pogine z anjihovu buducnost, drugo je moja privatna vjera a drugo drustveno djelovanje po pitanju vjere i pomaganje odnosno odmaganje.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
zbog tako "malo" dzahamija u mom rodnom gradu!Bjezite drugi narodi odatle sto prije znate i umijete dok niste ostali kraci za jedan dio kozice!!!
Aman Boze,ali se Teheran siri na sve strane!!!Jos samo da uvedete obavezan arapski jezik u sve skole u federaciji i uspjeh je potpun,nema sta!!!Prekrstite ga (ups,pardon na izrazu,rijec prekrstiti je SUMNJIVOG porijekla pa cu je preformulirati u "presvucite ga");...presvucite ga u bosanski i nazovite maternjim u sto skorije vrijeme!Samo, malo su vam razbacane te dzamije na sve strane,trebali bi ih malo zbiti pa jedno 2-3 izgraditi na jednom nogometnom igralistu da se ne svadjate i ne gurate
Zasto nemamo ni jednu novu crkvu na Ilidzi?
Nemaju (skoro) vise za koga da se grade nove crkve! Ostali su samo POJEDINCI nemuslimani u cijelom sa. Tesko njima!!! I nije poenta u gradnji crkava i dzamija, nego u gradnji FABRIKA i proizvodnih pogona! Privreda bi trebalo da je PRIORITET a ne vjerski objekti koji nicu kao pecurke u bosni! Bakir ne izlazi iz takvih objekata a nije mana ni ostalima, pocevsi od hdz-ovaca preko ostalih...Drzava zvana PARODIJA
@DamirFejzic Da. Sad nam Sandzaklije i domaci izdajnici vode glavnu rijec. Pa gdje smo mi da se udruzimo protiv ovih sto sve razorise. Na Ilidzi su se tukli gradzani da se dzamija ne pravi ali Sandzaklija LOPOV i prodana dusa, seljacina Gradonacelnik - kaze nemoze mu niko nista i opet je napravise na drzavnoj zemlji i dijecijem igralistu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je jedan primjer kako je RELIGIJA MIRA TRETIRA DIJECU.
https://www.youtube.com/watch?v=AShpovSjziU
Hodza vijencao curicu od 4 godine MUSLIMANU REGISTROVANOM PEDOFILU koji je isto clan porodice. Po Islamu dijeca od sestre se mogu zeniti.
https://www.youtube.com/watch?v=AShpovSjziU
Jel' zbog ovog juče bilo onoliko policije u Pejtonu? o.O
JELI IKO PROVIJERIO PRORIEKLO PARA? DOK JEDAN PODPLACENI INSPEKTOR NE ZAVRSI NA LOMACI NELEGALNO PRAVLJENJE DZAMIJA NA DRZAVNOJ ILI SRPSKOJ ZEMLJI NECE PRESTATI.
MOLIMO SRBI VRATITE SE MUSLIMANI SVE USRASE
U Iranu Dzamije su centri za ugovaranje ljubavnika na odredzeni period - Nase dzamije imaju istu funkciju - Islamsko legalna prostitucija i naravno prljave pare od terorista.
Kazu Bosnje "Islam najcistija religia" sto ne analiziraju bakterije na rukama? i ne kupaju se cesce nemozes uci ni u jedno javno vozilo od smrada.
Jos jedan TERORISTICKI CENTRAR iz sedmog vijeka. Das je Saudijska Arabija sravnila citav SITSKI grad. Samo je pitalje kad ce ovi slijedbenici KULTA ISLAMA pocet da ruse jedni drugim dzamije.
Po ovim komentarima na Klixu solidno se može utvrditi stastika vezano za profile osoba koje ovdje hraljaju već godinama.To su isfrustirani nerealizirani intelektualci,nepismeni zlonamjerni klošari,nacionalisti s koca i konopca,ironični drski ateisti, novopečeni hiper vjernici (raznih konfesija),iskompleksirane fufice,mrzovoljni mrzitelji svega i svačega, zlonamjerni sarkastični looseri koji do podne mrze sebe,od podne čitav svijetVrlo rijetko komentira neko umjeren i kulturan.
Naravno kao vi
Toliko vjernika a nigdje vecih lopova i losih ljudi
Vrlo interesantan arhitetski projekat. Četiri zida sa standardnim krovom je arhitektura starog vremena. Ova džamija je zaista lijepa i moderna u svakom pogledu. Mislim da bi interior trebalo malo više "obogatiti" bojama i kaligrafijom... U svakom pogledu,zaista divna džamija!