Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadi mi se s kim sam zivjela decenijama, gade mi se vase novonastale privatne korumpirane male drzave, gadi mi se vas nacionalizam, gadi mi se primitivizam koji vlada, neznanje, neobrazovanje, glupost, kriminal, sve vrijednosti suprotene onima koje je Tito propagirao i isti taj avnoj, lazno vam je sve, sve lazete, sve falsifikujete, sve zloupotrebljavate, iskrivljujete, i cvijet bi u korov pretvorili, sve u vasim rukama vene i umire!!!
OSNOVNA PORUKA AVNOJA JE BORBA PROTIV STRANE OKUPACIJE I RASPARCAVANJA JUGOSLAVIJE, GLUPSONI!!! FUJ, FUJ, FUJ!!! A na to ste se pokeenjali!!! Mars, more!!!
Vi ste rasparcali, raskupusali, rasturili, rashebali istu tu Jugoslaviju a sad obnavljate muzeje gdje se ista stvarala, vi ste svi NENORMALNI I UMOBOLNI, Tito vas mrtvi sprcio sve redom, glupsoni!!!
Odluka br.3 Drugog zasjedanja Antifasistickog Vijeca Narodnog Oslobodjenja Jugoslavije: \"...o izgradnji Jugoslavije na federalnom principu...bla,bla...\" \"Na osnovu prava svakog NARODA na samoopredjeljenje...bla,bla...\" Odluka: 1. \"Narodi Jugoslavije nikada nisu priznali i ne priznaju raskomadanje Jugoslavije od strane fasistickih imperijalista...\"(to ste uradili,zar ne?) 2. \"Da bi se ostvario princip suverenosti naroda Jugoslavije, da bi Jugoslavija predstavljala istinsku domovinu svih svojih naroda i da nikad vise ne bi postala domenom bilo koje hegemonisticke klike, Jugoslavija se izgradjuje i izgradice se na federalnom principu, koji ce obezbediti punu ravnopravnost Srba, Hrvata, Slovenaca, Makedonaca i Crnogoraca, odnosno naroda Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i BiH\" Da li se neki pronalaze u ovom, o cemu vi, o kakvom muzeju, vi bi svi tucali kamen kod Tite, sram vas sve i stid bilo, sto zloupotrebljavate sve i obrcete i okrecete kako vama odgovara! Pokrijte se po usima, bagro bjelosvjetska!!!.
@ Arijevac i Momir: Zesci ste idioti! Covjek da poludi samo kada pomisli sta bi bila Jugoslavija da nije bilo prokletog rata, znaci etno-nacionalistih debila sa svih strana... Imali smo ogromne potencijale, Markovicev put je bio dobar, ali Alija, Tudjman, Milosevic, Balatovic, Jovic, Karadzic i ostala bagra nama ovcama nalozise \"demokratiju i prosperitet\", a sta bi od toga vidimo u nasoj tuznoj svakodnevnici... \"Jugoslavijo na noge pjevaj nek te cuju, ko ne slusa pjesmu slusat ce oluju...\" Imali smo ponos, standard zivota, srecu, toleranciju, zdrav pristup prema religiji, prelijepu zemlju...
A sto medju zastavama u muzeju su sve zastave svih naroda bivse Yuge, samo nema Srpske i Hrvatske?!?!?!?!?! Ima i nova Slovenacka i Crnogorska, ali nema Srpske i Hrvatske?!
samo fasista ima nesto reci protiv Drugog zasjedanja AVNOJA nazalost puni smo fasista
@ bosanac tacno tako dok je tito bio nisu smjesli da pisnu od straha sad kada nema nikoga sad izlaze iz rupa i laju ko psi, to su za mene sve kukavice zadnja rasa ljudi prije bi onog cuku na ulici postovo neg ove poslijeratne pametnjakovice koji nemaju nista pametno osim da prde po cjeli dan
Dok je bila ona YU ovakvi što pišu ove gadote bili su u mišijoj rupi A sada postali \"dušebrižnici svojih naroda\". Neka vas je stid i sram.
ASIME ETO OPET TOG TVOGA POTURICE JOPET HODA I BUDALASA I SPOMINJE MRTVACA NEKI AVNOJ I TA BUDALETINA ENES DIREKTOR NAJEBEMO SE OBOJICI BALINKURE KAKO OVAJ TVOJ KOMSIC STIGNE NA SVE STRANE I DA SE POKLONI SRPSKO RUSKOJ ZASTAVI U RAFINERIJI I DA DODIKU APLAUDIRA MAJKU JEBO SESTOLICNU KOMUNISTICKO KOPILE PERI GUZU KOMSIC I DIREKTOR MUZEJA DA VAM ASIM UVALI MEDUZU BOLJE VAMA NEGO BALINKURAMA POSEREM VAM SE NA MUZEJ KOJI JE U GENOCIDNOJ fbih ociscenoj od SRBA A POSEBNO JAJCE SAMO JOS BUDALE KO KOMSIC SLAVE I HODAJU I KRKAJU DRZAVNI GENOCIDNI BUDJET bih
Idi Komsicu u parlament i bori se za ono za sta te placamo . Sta se ti vodas i trosis pare propagirajuci propale ideje. Pitanje : Ako je poruka da se borite protiv fasisma da li je fasizam kada delegati sami sebi u parlamentu povecaju plate a da nikome ne polazu racun zbog toga . A ti idi u privatnoj reziji svaki dan u Jajce ili jos boije preseli se tamo i zivi na tekovinama Banditskog kapitalizma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!