Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi Beridana sa šeširom...koja je to ljudina :)
Ovo mi više djeluje kao stranačko definisanje Fakulteta, i njegova pripadnost, ipak nije riječ o renoviranju Fakulteta, već samo prostorije....
koja nezahvalnost.. TIKA donirala, a stranke se spominju, trebali su ti eto tvoju kucu renovirati, tad bi se moglo reci "mogu proci"..ccc
Tačno, a još k tome kantonalni premijer "između redova" najavljuje da neće biti tranše tj. novca za decembarsku platu za Uneverzitet u Sarajevu!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemoj da pita zagori :-D
Big deal, ali nevjerovatno koliko ljudi kod nas vole da osudjuju, prosudjuju, pametuju, od totalno bezveznih stvari se pravi bauk. Da neko pljune, to bi izazvalo buru komentara, da li je mozda pljunuo zbog ovog ili onog, da li na ovaj teritorij ili onaj, da li je mozda placen za to ili ne, smijesno. Ohladite malo ljudi, smarate se (najcesce) glupostima.
došla da se uslika bošnjačka (e)lita :)
a sto bakir ne dodze da vidi sto sehidske porodice moraju placati skolarinu
ovdje ce se trenirati ovi sto nas guraju u ptopast tugedr, neka smo im obezbjedili dobre uslove...
Ma kome si ti obezbijedio? Ovo je donacija Turske. ;)
ajd lagano operi cojeku noge u lavoru i napravi pitu da sutra imate rucak :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dzaba ste ga otvarali kad smo ga mo vec davno otvorili i zaprljali zrak u njemu
Fakat nisam od onih dežurnih "negativaca" koji nađi manu svemu živom što se dešava kod nas. Hvala svakome ko nam pomaže na bilo koji način. Međutim, uz dužno poštovanje,bilo bi puno bolje kada bi se smanjila hiperprodukcija svršenih studenata sa svih društvenih fakulteta, jer je danas teško, prvo naći, pa onda dobiti posao, sa diplomom iz tehničkih ili bio-medicinskh nauka, a kamoli društvenih, ako nemaš najjaču moguću štelu. Fakultetima je samo bitno da što više zarade preko upisnina ili polaganja ispita, a svi znamo da su kriteriji za upis na društvene fakultete nikakvi; skoro da se svako živ može i upisati. Djeca nisu usmjerena u srednjim školama, kontaju da je bolje da završe bilo šta, nego da se malo potrude i završe fakultet sa kojim bi koliko toliko imali veće šanse za zapošljenjem, boje se da ne zaglave predugo (za što su opet djelimično krivi i profesori), pa tako i imamo biro pune politologa koji su godinama na birou; na žalost.
Da se možda u prethodnom komentaru nisu "prepoznali" oni kojima ne odgovara sadržaj teksta ;) ?
Ne možeš dobiti posao bez štele ako si završio i ETF, tako da, pričaš gluposti. Uostalom, svako studira ono što ga zanima, ko si ti da određuješ hoće li se smanjiti 'hiperprodukcija' ili ne? Bavi se svojim životom, ako ga imaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Voljela bih znati koje radio na izradi projekta (izgledu interijera) , nek promijeni karijeru slobodno, sada nam ono malo jada od fakulteta izgleda k'o bolnica.
Samo stancajte bucue prodavacice na trafikama!
Prije ćeš ti biti ta ista prodavačica. :)
@Hanuma Jesil to pobjego/la sa psihijatrije?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Malo nam i ovih postojećih političara pa proširili amfiteatar za još kojeg. Imaćemo jaku Bosansko-Hercegovačku POLIKITU.
'ta ce Bakir na fakultetu ????
Fakultet na kojem je najvise ispita polozeno na BUBICU ....
da vidimo kolko ce biti dislike, odnosno ko je polozio bar jedan ispit na ovom faxu uz pomoc bubice xD
mnogo vas je ... mnogo vas je ... pic*kice ^^ zato vam je i ovaka drzava ... sve nesto guzovace se radi!
Jesmo l' to opet primili neku sadaku?
Nabijem svakog studenta na ku... koji je dosao ovo podrzati!!!!!!!!!!!!!!!!! I kazu promjene , ma kakve ba promjene mi smo sisa od naroda jos nam motka fali !
Kakve veze imaju naši političati sa obnavljanjem amfiteatra kada je Turska ga obnovila?