Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li samo danas ili i narednih dana?
Samo danas.
ovdje neki prijete tuzbama,nadam se da je ovo sve anonimno,da ne bude poslije Merima ovo Merima ono.hahaha:))))))
: )))))))
Bosnjaci ne slave novu godinu !
Govori u svoje ime, Srbine islamske vjeroispovijesti
Šta bude sa onim što ostane-neko pokupi ili...
hljeba i igara... samo da ne bude krvi...
Dragi urednici Klix-a, ako neukinete komentare na svaki post, tuzit cu Vas zbog sirenja nacionalizma i fasizma, jer ovi komentari sve vise prelaze u nesto najgore sto se moze procitati. Ako od januara sledece godine ne budu ukinuti komentari, dobit cete tuzbu na adresu, a mozda i dodje do toga da se ide u Strazbur zbog krsenja ljudskih prava. Hvala. Ovo ozbiljno mislim.
tako i treba, svalp mora da odgovora za ono što mu izlazi iz usta, biće ako ništa manje ovih fašista na baterije.
Ne treba tuziti Klix, nego ljude koji komentarisu. Danasnja tehnika je toliko uznapredovala da se moze bez problema utvrditi IP broj svakog komentatora, a time i njihov identitet u najvecem broju slucajeva.
mogli ste prije najaviti ovaj dogadjaj, a ne u 2 sata javljate za nesto sto se zatvara u 5 sati. steta, bas mi se islo...
Kliks nikad nije bio u stanju da najavi neki dogadjaj.Jos malo pa ce pisati sta je jucer bilo...
MALO SVJETLA U OVOM TMURNOM DANU....CESTITAM,SVAKA CAST.... DOVOLJNO MI JE SAMO NASLOV PROCITATI,,,,